Adresář firem - reference

Tisk

Firma byla ochotna nám naslouchat

Dana Jakoubková | Pondělí, 20. únor 2017 |

Přidat na Seznam.cz

 majitele Vranov okOhledně projektu jsme oslovili dvě firmy. Jedna se nás snažila přesvědčit, že ví nejlépe, co je pro nás dobré, a druhá nám byla ochotna naslouchat.

Jejich architektka nám ušetřila spoustu starostí tím, že ještě v průběhu plánování podchytila hodně nejrůznějších detailů a její zkušenosti se ukázaly jako klíčové pro výsledek projektu. Stavební firma také udělala svoji práci dokonale. Vždy vyšli vstříc požadavkům, které jsme měli během stavby, a jejich dřevěné panely byly na milimetr přesné. Dělá nám radost praktičnost domu, logické umístění místností a dostatek skladovacích prostor. Stavbu jsme neřešili kompletně na klíč, takže jsme měli trochu obavy z výběru subdodavatelů pro podlahy, zahradu nebo truhlářské prvky. Vše se ale povedlo a my máme dobrý pocit z toho, že jsme vytvořili kvalitu, za kterou se můžeme plně postavit.

Dana Jakoubková

Publicistka s náklonností ke smysluplným činům a věcem. Obdivuje brilantně provázané duchovní gangsterky, ale neodvrhne ani lyrické, tajemné, lakonické a současně vtipné příběhy s tématem originální syntézy křehkosti úmrtnosti.

Nejnovější články autora


Líbil se Vám článek?
gotop