Pozvánka do vzorového domu firmy Stavex

Tisk

Dagmar Čechová | Pondělí, 15. září 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Pozvánka do vzorového domu firmy StavexSpolečnost Stavex Kutná Hora vás v rámci Dne dřevostaveb zve na prohlídku svého vzorového domu Iva, který se nachází v obci Nové Dvory, nedaleko od historicky významného města Kutné Hory.

Pozvánka do vzorového domu firmy StavexDům odpovídá středně velikostní kategorii rodinných domů, které Stavex Kutná Hora nabízí. Dispozicí 5+kk uspokojí 4 - 5členné rodiny. Prostorný obývací pokoj přechází v kuchyňský kout a jídelnu s přístupem na zahradu. V přízemí je i samostatný pokoj, který může sloužit jako pracovna, dále menší koupelna, samostatné WC a technická místnost.

Pozvánka do vzorového domu firmy StavexKlidová část domu je osazena v podkroví, kde se nachází dva dětské pokoje, ložnice a větší koupelna. Součástí domu je garáž pro jedno vozidlo, která může být ještě doplněna otevřeným garážovým stáním.

Pozvánka do vzorového domu firmy StavexSkladba stěn je řešena sendvičovým způsobem, dům se řadí do nízkoenergetického standardu. Na konstrukci domu jsou použity KVH hranoly, střecha je betonová (Bramac), okna jsou řešena s izolačním trojsklem.

Pozvánka do vzorového domu firmy Stavex

Tento vzorový dům je možné po dohodě navštívit kdykoliv. V sobotu 27. 9. bude v rámci akce Den dřevostaveb, pořádané Asociací dodavatelů montovaných domů (ADMD), od 10 do 17 hod navíc připraven program:

  • Komentovaná prohlídka domu
  • Konzultace v oblasti výstavby nového domu
  • Poradenství v oblasti financování dřevostaveb
  • Slosovací soutěž pro návštěvníky o zajímavé ceny
  • Občerstvení

Pozvánka do vzorového domu firmy StavexDům Iva stejně jako ostatní domy z nabídky této společnosti představuje kvalitní a rychlou cestu k vašemu bydlení. Rodinná firma Stavex Kutná Hora je členem ADMD a držitelem Dokumentu národní kvality, který získala i díky svým 18letým zkušenostem s výstavbou dřevěných montovaných domů. Výroba i montáž domů jsou dozorovány Výzkumným a vývojovým ústavem dřevařským v Praze.

gotop