Výhry pro hlasující

Tisk

Dřevostavba roku 2015: Hlasování ve třetím kole už jen o víkendu!

Přidat na Seznam.cz

Bez názvu-1Líbí se vám vizualizace domu na obrázku? Dokážete si představit bydlení v něm? Hlasujte ve třetím kole soutěže Dřevostavba roku 2015 a budete-li mít štěstí, získáte projektovou dokumentaci rodinného domu od společnosti NOVAHOME s.r.o. v hodnotě 60 000 Kč. Právě to je totiž hlavní výhra pro hlasující v této soutěži.

domyV každém vydání časopisu Dřevo&Stavby vám formou redakčních návštěv v rubrice "Pojďte dál" představujeme zajímavé dřevostavby. Vyberte si jednu z nich, která vás nejvíc zaujala - získá-li v tomto kole nejvyšší počet hlasů, postoupí do finálního hlasování soutěže o titul Dřevostavba roku 2015. Hodnotnou výhru tedy může získat nejen stavba honosící se tímto titulem, ale i ten, kdo nám svým hlasem pomůžete vítězný dům vybrat!

Pokud už máte postaveno, soutěžit můžete i o další zajímavé ceny:

  • voucher na výrobu oken v hodnotě 40 000 Kč ze sortimentu OKNA.EU
  • V.I.P. pobyt v čtyřhvězdičkovém hotelu v Rakousku od výrobce podlah ADMONTER v hodnotě 25 000 Kč
  • dárkový poukaz na vzduchovody pro větrání s rekuperací tepla a vlhka od firmy AIR Partners v hodnotě 25 000 Kč
  • komínový systém v hodnotě 20 100 Kč od firmy EFFE DUE
  • voucher na obklady do koupelny v hodnotě 20 000 Kč od firmy Lasselsberger
  • projekt kořenové čističky odpadních vod v hodnotě 17 000 Kč od společnosti Kořenovky.cz
  • závěsná houpačka firmy Dimenza v ceně 10 990 Kč
  • a mnoho dalších

Jak je vidět, hlasovat v naší soutěži se rozhodně vyplatí. Mezi nominovanými čtyřmi stavbami můžete rozhodovat už jen tento víkend. Stačí se podívat na pravidla soutěže a dát svůj hlas. V dalším vydání časopisu Dřevo&Stavby 4/2015, které vychází v pondělí 27. července, představíme další domy.

 

 


Líbil se Vám článek?

 

Organizátor soutěže Dřevostavba roku si vyhrazuje právo pravidla soutěže jednostranně měnit, a to i bez předchozího upozornění. Organizátor si vyhrazuje právo soutěž kdykoli ukončit z technických, obchodních nebo jiných důvodů. Účastí v soutěži Dřevostavba roku nevzniká právní nárok na výhru a výhry není možné právně vymáhat. Výhry v této soutěži nelze směnit za hotovost, ani není možné požadovat vydání jiné ceny, než která je organizátorem stanovena.

gotop