Tisk
Proč podlahu Quick-Step Livyn?

Proč podlahu Quick-Step Livyn?

Lucie Němcová | Úterý, 22. červenec 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Pokračující výzkum a inovace spolu se silným zaměřením na kvalitu činí ze společnosti Quick-Step jednoho z hlavních hráčů v průmyslu podlahových krytin. Tato značka se vyvinula z cenově dostupné alternativy ke dřevu ve svébytnou kategorii, jež přináší širokou řadu designových podlah, které lze rychle a snadno instalovat a udržovat ve všech podmínkách. Quick-Step Livyn jsou tvrdé a praktické vícevrstvé podlahy s tištěným povrchem v různých barvách.

  • Odolná proti oděru a maximálně odolná proti opotřebení.
    Tato podlaha vydrží i nárazy.
  • 100% vodě odolná. Livyn je řada vyrobená z plastu, a je tudíž 100% voděodolná. Podlahy Livyn jsou vhodné i pro koupelny a kuchyně.
  • Pohodlná. Výrobky Livyn dávají pocit nejen pohodlné a teplé podlahy, ale jsou i příjemné na pocházení. Příjemné i na pocházení bosýma nohama!
  • Zvukotěsná. Při kontaktu s podlahou při chůzi neobtěžují nepříjemné zvuky. To poskytuje komfort tiché chůze po podlaze.
  • Odpuzuje prach a nečistoty, je antibakteriální a vyžaduje nenáročnou údržbu. Podlaha Livyn má zcela uzavřený povrch a je opatřena PU fólií, která nepropouští nečistoty a skvrny. Káva, ovocné šťávy nebo marmeláda: to vše lze setřít a nezanechává stopy. Pro údržbu podlahy můžete používat naši sadu produktů určených pro údržbu námi nabízených podlah, jejíž použití je velmi snadné. Sadu tvoří držák mopu s nastavitelnou rukojetí, prací utěrka z mikrovlákna a čisticí prostředek Quick-Step Clean.
  • Livyn je dobrým vodičem tepla, a tudíž je ideální pro podlahové vytápění nebo chlazení.
  • 100% shodná řešení. Pro každou podlahu Livyn má Quick-Step lišty s vhodnou strukturou dřeva. Rovněž barva a stupeň lesklosti lišt jsou zcela sladěny s podlahovými díly. Lišty Livyn jsou stejně jako podlahové díly voděodolné a mají ochrannou vrstvu proti poškrábání.
  • Vynikající řešení pro renovování. Podlahy Livyn jsou tenké, mají tloušťku 2–4 mm a jsou rovněž poddajné, takže je můžete bez problémů nainstalovat na stávající podlahu s hladkým a rovným povrchem. Tak ušetříte spoustu času, prachu a práce s odstraňováním staré podlahy.

Quick-Step-Livyn-in-your-kitchenNové podlahy Quick-Step vytvářejí teplou atmosféru a přímo vyzývají k tomu, abyste po nich chodili bosi. Díky tomu, že pohlcují hluk, si můžete užívat své nové podlahy úplně v klidu.
Výsledkem je kolekce komfortních podlah špičkové úrovně. S promyšleným a vyváženým barevným řešením v jednotlivých designech, strukturou zdůrazňující charakter prken a s drážkami zvýrazňujícími formát prken a posilujícími požadovaný vzhled dřevěného dekoru. Podlahy se vyrábějí v široké škále 15 designů, z nichž si každý může vybrat podle své chuti, barevnosti a dřeva.

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Podlahy a povrchy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop