Tisk
Dražba mobilního pasivního domu je v plném proudu!

Dražba mobilního pasivního domu je v plném proudu!

Administrator | Úterý, 18. září 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Mobilní pasivní dům, o který můžete v těchto dnech bojovat na Aukro.cz, v úterý 18. září otevře své dveře široké veřejnosti. Přijďte k nám na návštěvu na letňanské výstaviště. Kromě prohlídky domku si můžete poslechnout i zajímavá povídání ze světa pasivního bydlení.

Od 18. září můžete navštívit mobilní pasivní domek, který bude po celou dobu veletrhu FOR ARCH 2012 k vidění v Hale 1, sektor E. Přijďte se podívat, jak opravdu vypadá naživo. Je opravdu mobilní? Dá se v něm bydlet? Kolik stojí?

Na všechny tyto otázky dostanete odpověď. Součástí doprovodného programu Centra pasivního domu totiž budou komentované prohlídky domku a k tomu také nepřeberné množství přednášek, filmů a seminářů na téma „Pasivní domy – bydlení, které baví".

3007 201x300x75K vidění bude například unikátní film Stavíme pasivní dům, který Vám umožní nahlédnout do kuchyně pasivního stavitelství, konkrétně stavby draženého domku. Nebudou chybět ani zkušenosti těch, kteří svůj pasivní dům již mají a nyní Vám budou vyprávět, jak se v něm žije. Budete-li mít jakékoliv další dotazy týkající se draženého domku nebo pasivního bydlení, můžete využít také bezplatné poradenství od našich odborníků.

3011 593x317x75A kolik je cena tohoto domku? To se můžete přesvědčit sami na Aukro.cz, kde právě probíhá jeho aukce. Vyvolávací cena 1Kč se již během prvních dvou hodin, kdy mohli zájemci přihazovat, vyšplhala na 300 000 Kč. Kolik stojí domek teď?


Centrum pasivního domu (CPD) je neziskovou organizací, která vznikla za účelem podpory a propagace standardu pasivního domu a zajištění kvality pasivních domů. Členy sdružení jsou architekti, projektanti, stavební firmy, výrobci stavebních materiálů a prvků a další odborníci se zájmem o pasivní domy. Sdružení CPD tak představuje nejrozsáhlejší odbornou platformu v České republice, která aktivně podněcuje, spoluvytváří a moderuje odbornou diskusi v oblasti výstavby budov v pasivním standardu napříč expertní i laickou veřejnosti, nevyjímaje českou politickou reprezentaci.


Doprovodný program pro veletrh FOR ARCH 2012 byl vytvořen za finanční pomoci revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí v rámci projektu „Osvěta o pasivních domech".

Na stavbě mobilního pasivního domu se kromě Centra pasivního domu podílely i mnozí členové. Hlavním zpracovatelem projektové dokumentace je společnost H.L.C. s.r.o. (ve spolupráci s Ateliérem ELAM a Architektonickou kanceláří Křivka), hlavním dodavatelem konstrukčního materiálu je společnost AGROP NOVA a. s. a okna dodala společnost SLAVONA, s.r.o..

 

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop