Tisk
ARCHCON atelier a Dřevostavby Biskup - semifinalista třetího kola soutěže Dřevostavba roku 2013!

ARCHCON atelier a Dřevostavby Biskup - semifinalista třetího kola soutěže Dřevostavba roku 2013!

Dagmar Šimonová | Pondělí, 12. srpen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Vydání 3/2013 časopisu Dřevo&Stavby má svého semifinalistu! Je jím lesem inspirovaná dřevostavba, která zvítězila i v soutěži Dřevěná stavba roku 2012, pořádané nadací Dřevo pro život. Jejími autory je duo architektonického studia ARCHCON atelier a realizační firmy Dřevostavby Biskup. Také jste pro ní hlasovali? Navštivte stránky naší soutěže www.drevostavbaroku.cz a vyberte si svého dalšího favorita, který postoupí do finále a vyhraje putovní cenu časopisu Dřevo&Stavby. Zkrátka ale nepřijdete ani vy! Máme pro vás připraveno mnoho hodnotných a zajímavých cen. Podívejte se...

10 DSC 7129 kopie"Znal jsem klady a zápory bydlení ve zděném domě, proto jsem o jiném typu domu vůbec neuvažoval. Mám dřevo rád a navíc do této kopcovité oblasti středních Čech taková stavba patří. Firmu Dřevostavby Biskup jsem poznal na veletrhu, a když jsem ji navštívil v jejím sídle, dal jsem hned na první dobrý dojem. Na počátku naší spolupráce mi pan Biskup doporučil architektku z partnerského studia ARCHCON atelier. Tím začala naše setkání s Ing. Irenou Truhlářovou, která si nejprve prošla náš původní dům, aby načerpala jeho atmosféru a zjistila, co mám rád a které vybavení bude i součástí nového domu..." říká stavebník vítězného domu. Chcete se o vítězném domě dozvědět více?

O soutěži

RAKO Darkovy poukazČasopis DřevoStavby vyhlásil soutěž Dřevostavba roku 2013, ve které soutěží o titul domy na bázi dřeva - dřevostaveby prezentované v časopisu Dřevo&Stavby ve vydáních 1-6/2013 prostřednictvím rubriky „Pojďte dál" (tak zvaná redakční návštěva). Soutěž Dřevostavba roku je prezentována v časopisu Dřevo&Stavby a na webu www.drevoastavby.cz, přičemž hlasování probíhá výhradně prostřednictvím webu www.drevostavbaroku.cz.

IdealRainZ každého vydání časopisu Dřevo&Stavby 1-6/2013 jsou na webu www.drevostavbaroku.cz publikovány domy z redakčních návštěv. Mezi nimi hlasující svým hlasováním zvolí semifinalistu z vydání 1-6/2013 postupujícího do finálového hlasování, přičemž semifinalistu z každého vydání určuje vždy nejvyšší podíl hlasů stanovený procenticky z celkového počtu hlasujících v daném kole. Každé jedno kolo hlasování o semifinalistu soutěže začíná termínem vydání časopisu Dřevo&Stavby a končí termínem vydání následujícího vydání časopisu Dřevo&Stavby, přičemž hlasování o šestého semifinalistu je ukončeno týden před uzávěrkou vydání 1/2014časopisu Dřevo&Stavby.

sodastream-1Finálové hlasování, v němž soutěží šest domů (6 semifinalistů) o dřevostavbu roku, se vyhlašuje s termínem vydání 1/2014 časopisu Dřevo&Stavby. Finálové hlasování je ukončeno týden před veletrhem Dřevostavby 2014, kde proběhne slavnostní vyhlášení vítězů. Vítězové jsou pak publikováni ve vydání 2/2014. Titul Dřevostavba roku získává dům – dřevostavba, která ve finálovém hlasování získá nejvyšší podíl hlasů stanovený procenticky z celkového počtu hlasujících ve finálovém kole. Hlasovat mohou všichni návštěvníci webu www.drevoastavby.cz, respektive www.drevostavbaroku.cz, přičemž pouze registrovaní uživatelé mohou vyhrát hodnotné ceny, jako je studie rodinného domu od společnosti TFH dřevěné skeletové domy, obklady RAKO včetně grafického návrhu od profesionálů, kompletní sprchový systém Idealrain od IDEAL STANDARDU nebo populární SODA STREAM. Do závěrečného hlasování o ceny budou zařazeni účastníci hlasující v jednotlivých dílčích kolech i v kole semifinálovém.

Znal jsem klady a zápory bydlení ve zděném domě, proto o jiném typu domu jsem vůbec neuvažoval. Mám dřevo rád a navíc do této kopcovité oblasti středních Čech taková stavba patří. Firmu Dřevostavby Biskup jsem poznal na veletrhu, a když jsem ji navštívil v jejím sídle, dal jsem hned na první dobrý dojem. Na počátku naší spolupráce mi pan Biskup doporučil architektku z partnerského studia ARCHCON atelier. Tím začala naše setkání s Ing. Irenou Truhlářovou, která si nejprve prošla náš původní dům, aby načerpala jeho atmosféru a zjistila, co mám rád a které vybavení bude i součástí nového domu.
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop