Tisk
Hlasujte v soutěži Dřevostavba roku 2014 a vyhrajte interiérové dveře a skříně od firmy CAG

Hlasujte v soutěži Dřevostavba roku 2014 a vyhrajte interiérové dveře a skříně od firmy CAG

Dagmar Čechová | Středa, 13. srpen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Až do 14.9. probíhá čtvrté kolo soutěže Dřevostavba roku 2014, kde můžete hlasovat a vyhrát jednu z hodnotných cen! Například interiérové dveře či vestavěné skříně od českého výrobce CAG s.r.o. - ve hře je kupón v hodnotě 30 000 Kč, a mnoho dalších...

CAG drevostavba roku v3CAG s.r.o. je český výrobce interiérových dveří a vestavěných skříní, který je na našem trhu již 15 let. V nabídce má samozřejmě i obložkové zárubně pro všechny typy otevírání dveří (otočné, skládací, posuvné po zdi i do stavebního pouzdra, obklad kovové zárubně) a kromě skříní také šatny a jiné typy drobného nábytku. Vyrábí i dveře bezpečnostní (vchodové k bytu), protipožární či protihlukové, stejně jako zárubně s nadsvětlíky a bočními světlíky.

CAG drevostavba roku v2Výroba probíhá v Mníšku pod Brdy, a to na zakázku, tedy dle přání zákazníka. Máte tedy široké možnosti ovlivnění detailů vašeho výběru a atypických provedení, a to nejen u skříní, kde je provedení na míru samozřejmostí i u jiných dodavatelů, ale i u dveří, kde vás mile překvapí výsledná cena.

CAG drevostavba roku v2bCAG má také schválený průmyslový vzor na chytré řešení zárubně s provětráváním, které zajišťuje prostup vzduchu mezi místnostmi bez estetických kompromisů v podobě podřezu dveří či větrací mřížky. Firma používá výhradně materiály z EU a všechny výrobky jsou zdravotně nezávadné.

kupon CAGVelká výhoda pořízení dveří i skříní od jednoho výrobce spočívá v použití stejného materiálu a tedy dosažení dokonalého sladění interiéru. CAG nabízí širokou škálu praktických a dnes již i esteticky velmi zdařilých laminátů, stejně jako lakovaný povrch dle vámi zvoleného odstínu dle RAL.

Stejně jako v loňském roce, také letos časopis Dřevo&Stavby vyhlašuje celoroční čtenářskou soutěž Dřevostavba roku 2014. V každém vydání časopisu Dřevo&Stavby vám formou redakčních návštěv představujeme několik moderních dřevostaveb. Vyberte si mezi nimi svého favorita a dejte mu svůj hlas. Dům, který získá v jednom kole (od jednoho vydání časopisu Dřevo&Stavby k druhému) nejvíce hlasů, se stane semifinalistou a postoupí do závěrečného hlasování. V něm se mezi šesti semifinalisty rozhodne, který dům se stane Dřevostavbou roku 2014 časopisu Dřevo&Stavby.

Hlasování je anonymní, pokud se však na webu zaregistrujete, budete zařazení do závěrečného losování o hodnotné výhry. Hlasovat můžete výhradně na webech www.drevostavbaroku.cz nebo www.drevoastavby.cz, kde najdete také podrobná pravidla soutěže.

Hlasovat ve 4. kole soutěže Dřevostavba roku 2014 můžete zde.

 

 

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop