Tisk
FOR PASIV: <small>jak se bydlí majitelům prvních pasivních domů v ČR</small>

FOR PASIV: jak se bydlí majitelům prvních pasivních domů v ČR

Dagmar Čechová | Pondělí, 15. prosinec 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Zkušenosti prvních majitelů pasivních domů a rady odborníků na nízkoenergetické bydlení nabídne veletrh FOR PASIV. Ten proběhne od 22. do 24. ledna 2015 v prostorách PVA EXPO PRAHA.
Zájemci o problematiku plánování, konstrukce i financování pasivních domů mohou zdarma využít poradenství Centra pasivního domu a Aliance Bahal.

FOR PASIV 04„Po loňském úspěchu, který zaznamenalo u návštěvníků poradenské centrum, jsme se rozhodli jej zařadit i do programu letošního veletrhu. Návštěvníci se tak mohou přímo u specialistů informovat o všech detailech týkající se nízkoenergetického bydlení, od projektování přes stavbu i možnosti jejího financování včetně čerpání státních dotací," vysvětluje Martin František Přívětivý, ředitel obchodního týmu FOR PASIV.

„Nově nabídneme veřejnosti příležitost setkat se s majiteli prvních pasivních domů v ČR a sdílet jejich zkušenosti s konstrukcí i komfortem samotného bydlení," doplňuje Přívětivý.

FOR PASIV 03Příklady konkrétních uživatelů pasivních domů uslyší návštěvníci sobotního programu konference STAVÍME RODINNÝ PASIVNÍ DŮM.
Ve čtvrtek a v pátek se budou odborníci věnovat technickým detailům pořízení nízkoenergetické stavby.
Odborný program se zaměří na odlišnosti u výstavby pasivních domů a při běžném stavebnictví a osloví především architekty, projektanty a stavebníky. Veletrh představí také novinky z oblasti izolačních materiálů, zateplovacích systémů, termoregulačních oken, měřící a regulační techniky a z dalších oborů.

for pasiv logoSouběžně proběhnou také veletrhy Střechy Praha a Solar Praha o využití obnovitelných zdrojů energií a jejich úsporách v domech. Návštěvníkům nabídnou např. přednášky „Rekonstrukce střech šikmých i plochých", „Solární systémy a tepelná čerpadla v praxi", konferenci „IZOLACE 2015" a další.

PASIVNI DOMY finalfinal obalka IIINávštěvníkům veletrhu FOR PASIV bude také po celou dobu k dispozici ZDARMA v tištěné podobě Speciál Pasivní domy, který pro vás ve spolupráci s tímto veletrhem a Centrem pasivního domu připravujeme.

Co v něm bude a proč by vám rozhodně neměl doma chybět, pokud vás oblast nízkoenergetického stavění zajímá nebo dokonce plánujete pasivní dům stavět?

Přečtěte si o našem Speciálu Pasivní domy více.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop