Tisk
FOR PASIV: <small>Cenný zdroj informací</small>

FOR PASIV: Cenný zdroj informací

Dagmar Čechová | Pátek, 30. leden 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Skvělou příležitostí pro všechny stavebníky a investory, kteří jsou právě v procesu návrhu či realizace svého domu, byl veletrh FOR PASIV uskutečněný ve dnech 22. - 24. ledna 2015.

Návštěvníci zde mohli nejrůznějšími způsoby čerpat nové poznatky o stavbě domu a zejména o tom, jak zbytečně neplýtvat energiemi.

Atmosféra pasivního domu 3aeHojná účast na veletrhu prozradila, že téma energetických úspor již není záležitostí několika nadšenců. Více či méně se dnes tyto úvahy týkají všech stavebníků.

Není tedy divu, že spousta z nich využila příležitosti veletrhu FOR PASIV a vydala se zjistit odpovědi na své dotazy. Právě na takové návštěvníky byli pořadatelé veletrhu maximálně připraveni. Klást otázky mohli v rámci bezplatných poradenských center, kde byli k dispozici odborníci na dané téma.

Pasivní roubenka v Klokočí zdroj DOMY ATREATi zkušenější stavebníci sdíleli své poznatky formou prezentace a sdílení svých příběhů a byla připravena také celá konference na téma: Stavíme rodinný pasivní dům, kde se návštěvníci mohli dozvědět podrobnosti o jednotlivých aspektech stavby pasivních domů.

Na programu nechybělo také tradiční téma státní dotace Nová zelená úsporám, která je jen další motivací pro stavbu domu v energeticky úsporném standardu a může nám pomoci ušetřit nemalé peníze.

PASIVNI DOMY finalfinal obalka IIIKaždý návštěvník si také mohl zdarma odnést Speciál Pasivní domy 2015, který jsme pro vás vydali ve spolupráci s Centrem pasivního domu a veletrhem FOR PASIV.

V ročence se dočtete, jak se v takovém pasivním domě bydlí, jaké jsou principy navrhování a možná technická řešení, nebo jaké pasivní stavby se realizují v zahraničí.

Speciál je ke stažení zdarma v elektronické formě na stránkách
www.drevoastavby.cz, www.forpasiv.cz , www.pasivnidomy.cz.

Prohlédněte si ONLINE verzi speciálu.

Objednávka tištěné verze ročenky Pasivní domy 2015.
Vaše komentáře (1)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop