Tisk
Bungalov SIGMA - kvalitní bydlení s řadou výhod

Bungalov SIGMA - kvalitní bydlení s řadou výhod

Lucie Němcová | Pátek, 31. červenec 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Nová řada bungalovů SIGMA společnosti NATUR HOUSE splňuje jak představy o kvalitním bydlení, tak přísné regulativy některých obcí. Domy této řady na první pohled nevypadají jako klasický bungalov a stačí jim i menší stavební parcela. I proto jsou žádané a oblíbené.

 

Na základě dlouholetých zkušeností vytvořila společnost NATUR HOUSE s.r.o. novou řadu osobitých bungalovů SIGMA. Jde zcela o individuální projekt inspirovaný klienty. Dům lze dispozičně řešit jako 3+1 nebo rozšířit na 4+1. Francouzské dveře v obývací části umožňují propojení s terasou či zahradou a dostatečně velké pokoje poskytují komfortní bydlení. Nízká pořizovací cena domu srovnatelná s cenou bytů přináší možnost dopřát si kvalitní bydlení a užívat výhod s tím spojených.

SIGMA pohled vstup mensiSIGMA pohled zprava mensiPohledová část fasády s dominujícím obkladovým materiálem v různých barevných odstínech dodává domu na originalitě. Na první pohled se tento dům nejeví jako typický bungalov, střecha se sklonem 35 stupňů mu přináší osobitost a odlišnost. Rodinné domy SIGMA tak mohou splnit i náročné podmínky místních regulativů. SIGMA je v nabídce se čtyřmi užitnými plochami: SIGMA 64 m2, SIGMA 65 m2, SIGMA 70 m2 a SIGMA 100 m2.


SIGMA 65SIGMA 64

 

 

 


SIGMA 70SIGMA 100

 

 

 

 

Společnost NATUR HOUSE s.r.o. Vás zve do vzorového domu SIGMA 100, který se nachází v Lázních Bohdaneč. Dřevostavba se nachází v hrubé stavbě zvenčí dokončená a v případě Vašeho zájmu je možné domluvit si její prohlídku na tel.č: 725 175 174, www.natur-house.cz.

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Realizované dřevostavby”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop