Tisk
Den dřevostaveb - přijďte se inspirovat

Den dřevostaveb - přijďte se inspirovat

Petra Vaňková | Čtvrtek, 05. březen 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) bude 25. dubna 2015 pořádat pro všechny příznivce dřevostaveb již druhý ročník „Dne dřevostaveb 2015". Cílem tohoto otevřeného dne členských firem je prezentovat široké veřejnosti tuzemské kvalitní a certifikované dřevostavby. K vidění proto budou poslední dubnovou sobotu na území celé České republiky desítky rodinných domů na bázi dřeva, a to jak vzorové a referenční domy, tak i rozestavěné dřevostavby.

Smyslem akce je zájemcům z řad široké veřejnosti prezentovat a přiblížit moderní dřevostavby, jejich konstrukci, vlastnosti a samotnou technologii výstavby. Den dřevostaveb 2015 tak umožní všem si domy nejenom na vlastní oči prohlédnout, ale i osahat, prozkoumat všechny detaily a dozvědět se od kvalifikovaných zástupců a prodejců jednotlivých firem zásadní informace, které při svém rozhodování každý z nás potřebuje - ceny, možnosti financování, průběh stavebního řízení, časový harmonogram zakázky, záruky, vybavení domů domácí technikou apod. Jarní konání letošního Dne dřevostaveb je dobrou příležitostí bydlet už ke konci roku v novém domě. Postavit dřevostavbu v průběhu několika měsíců je dnes běžným standardem.

K vidění bude okolo padesáti vzorových domů

Haas Fertigbau vzorovy dum Bungalov LineDo akce se svými vzorovými domy zapojí většina členů asociace a počet staveb, které budou moci zájemci poslední dubnovou sobotu navštívit, se bude pohybovat kolem padesáti. Detailní přehled a charakteristiky staveb, včetně adres a kontaktů na stavební poradce, kteří budou ve vzorových domech zákazníkům k dispozici, bude zveřejněn nejpozději od poloviny dubna na webových stránkách asociace.

Den dřevostaveb na mezinárodní úrovni

V dubnu 2015 se Den dřevostaveb nekoná jen v České republice, ale ve stejný den i v řadě dalších evropských zemí. ADMD je totiž členem Evropského svazu výrobců montovaných domů (EFV - Europäischer Fertigbauverband), který sdružuje, kromě tuzemských dodavatelů dřevostaveb, i výrobce z Bulharska, Irska, Maďarska, Německa, Rakouska, Švédska, Švýcarska a Velké Británie. A ve všech těchto státech pořádají národní asociace výrobců dřevostaveb v sobotu 25. dubna své Dny dřevostaveb.

Zdroj: Tisková zpráva Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD)

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Návštěvy dřevostaveb”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop