Vybíráme z Adresáře

Tisk

PROJEKT z adresáře: BG 109BS

Dagmar Šimonová | Čtvrtek, 09. leden 2014 |

Přidat na Seznam.cz

9Dům BG 109BS od společnosti Avanta Systeme spol. s r.o. je variací na oblíbenou variantu přízemního domu BG 109, doplněná zalomením ve štítu. To tvoří zajímavý designový prvek domu a zároveň zvětšuje jeho užitnou plochu. Dům je no rozdíl od předešlé varianty zastřešen valbovou střechou.


114Samostatný, jednopodlažní dům, který je z předpřipravených panelů, se rozkládá na půdorysu 12,09 × 12,19 m, Má tedy zastavěnou plochu 118,34 m² a užitnou 94,89 m². Dizpozice 4+kk disponuje ložnicí, dvěma pokoji, obývacím pokojem s kuchyňskou linkou, koupelnou samostatným WC, šatnou a technickou místností. K domu těsně přiléhá terasa.

  • Cena hrubé stavby: 1 232 222 Kč
  • Cena na klíč: 2 052 568 Kč
  • Cena za m² podlahové plochy: 21 631,02 Kč

1011Typové domy od společnosti Avanta Systeme spol. s r.o.mohou být realizované "tak jak jsou" nebo slouží jako inspirace pro individuální úpravu. Úprava typového projektu je atraktivní časově i cenově. Každý máme vlastní představy a sny, které jsou odrazem naší individuality. Avanta se snaží pro své klienty tyto představy realizovat.

371370369

 


Společnost Avanta Systeme spol. s.r.o.

12Společnost Avanta Systeme projektuje a staví montované dřevostavby. Kromě typové výstavby se zaměřuje na projektování a realizaci atypických staveb, především pak kompozitních domů, kde je dřevostavba kombinována s jinými konstrukčními systémy a propojuje tak jejich individuální výhody. Vyvinula a nadále rozvíjí systém výstavby pod názvem Avanta Systeme. Firma je členem Asociace dodavatelů montovaných domů.



Projekty a realizace dřevostaveb

Více projektů a realizací dřevostaveb od vybraných výrobců a dodavatelů dřevostaveb najdete v sekci Projekty a realizace dřevostaveb. Můžete vybírat z obrázkového zobrazení nebo vyhledat projekt podle zadaných parametrů. Při realizaci vašeho nového domu se vám bude hodit i náš Adresář firem pro stavbu a vybavení - zde, jehož tištěnou verzi - Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb si můžete ZDARMA objednat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop