Vybíráme z Adresáře

Tisk

VZOROVÝ DŮM z adresáře: Star Line B

Lucie Němcová | Čtvrtek, 31. červenec 2014 |

Přidat na Seznam.cz

86bb907587386f5b6377f414f32b3663Vzorový dům společnosti Haas Fergigbau Chanovice s.r.o. Star Line B je přibližně 15 let velmi oblíbeným rodinným domem. Jeho dispozice 5+kk nabízí na 184 metrech čtverečních pohodlné bydlení i pro početnější rodinu. Nezanedbatelnou výhodou je energeticky pasivní standard, který ušetří financi při užívání objektu.

c98df895cef68e4b60fddd093e3411ceNadčasovost domu Star Line B lze spatřit zejména v praktickém dispozičním řešení a rustikálním stylu budovy. Přidanou hodnotou tohoto domu je ale i oblast, v níž se nachází. Jedná se o sídlo společnosti Haas Fertigbau Chanovice, kde mimo jiné najdeme i výrobní závod či vzorkovnu, které také rozhodně stojí za návštěvu. Vzorový dům byl nyní oblečen do nového kabátu a krásně zapadá do tamějšího chanovického prostředí.


Vzorové domy

Více vzorových domů od vybraných výrobců a dodavatelů dřevostaveb najdete v sekci Projekty a realizace dřevostaveb. Můžete vybírat z obrázkového zobrazení nebo vyhledat vzorový dům podle zadaných parametrů. Při realizaci vašeho nového domu se vám bude hodit i náš Adresář firem pro stavbu a vybavení, jehož tištěnou verzi - Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb si můžete ZDARMA na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


 

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

gotop