Vybíráme z Adresáře

Tisk

PROJEKT z adresáře: RD RÝMAŘOV - NOVA 77

Dagmar Čechová | Čtvrtek, 02. říjen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

RD RÝMAŘOV - NOVA 77Rodinný dům NOVA 77 vychází z dispozic oblíbené stojedničky. Má sice menší zastavěnou plochu, ale nabízí obytný prostor a pohodlí pro čtyř až pěti člennou rodinu. Garáž v přízemí lze rozšířit na dvougaráž či nahradit garážovým stáním.

Energeticky efektivní NOVA 77 Vás příjemně překvapí svým vzhledem, vlastnostmi i vnitřními dispozicemi. Cena domu (na klíč: 2 392 000 Kč) je uvedena včetně DPH a základové desky.

RD RÝMAŘOV - NOVA 77RD RÝMAŘOV - NOVA 77RD RÝMAŘOV - NOVA 77

 

 

NOVA 77 je svou nevelkou zastavěnou plochou (77,55 m2) vhodná i na menší parcelu. O cenný obytný prostor vás však nepřipraví. Nabízí dispozici 4+kk / 4+1 s téměř 122 m2 užitné plochy včetně garáže. Jistě uvítáte hlavní vchod do domu zakrytý přesahem střechy a krásné francouzské okno, které je umístěno v hlavní obývací části domu. Je jen na Vás zda toto okno využijete pro vstup na terasu či zahradu. NOVA 77 Vám dává na výběr!

RD RÝMAŘOV - NOVA 77RD RÝMAŘOV - NOVA 77RD RÝMAŘOV - NOVA 77

Největší část přízemí tvoří obývací pokoj, oddělený od kuchyňského koutu. Garáž je přístupná hned z několika míst a lze z ní vejít rovnou do zádveří. I v největších plískanicích vejdete do domu suchou nohou. V podkroví se nachází 3 prostorné pokoje, které lze využít jako ložnici, pokojíčky nebo pracovnu. Nechybí ani koupelna s WC, ve které je dostatek místa na sprchu i vanu.

RD RÝMAŘOV - NOVA 77RD RÝMAŘOV - NOVA 77


Projekty a realizace dřevostaveb

Více projektů a realizací dřevostaveb od vybraných výrobců a dodavatelů dřevostaveb najdete v sekci Projekty a realizace dřevostaveb. Můžete vybírat z obrázkového zobrazení nebo vyhledat projekt podle zadaných parametrů. Při realizaci vašeho nového domu se vám bude hodit i náš Adresář firem pro stavbu a vybavení, jehož tištěnou verzi - Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb si můžete ZDARMA objednat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


 

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop