Vítejte,
Host
|
|
Dobrý den, já už také jednám z thermohome... tedy už máme veškeré rezervace podepsané jen už od listopadu řeší strašnou byrokracii okolo a dost vázne komunikace ale na stavění naštěstí moc nespěcháme tak jestli to nestihnou do léta tak to posunem... jinak dle veškerých referenci to vypadá na dobrou firmu tak doufám že brzo napíšu i já kladnou referenci k postavenému baráku.
![]() |
|
|
Určitě věřím, že ano jsou to profesionálové
|
|
|
a vy už máte vybráno?
|
|
|
Ano mam, me zaujal tento : www.thermohome.cz/malorca
![]() |
|
|
Myslíte, že je reálné postavit kvalitně dům za 1,5 milonu?
|
|
|
Ano, ale nesmíte mít přehnané požadavky na obytnou plochu, použité stavební materiály a nové technologie, které jsou dnes u novostaveb uplatnitelné. Seriózně, každý schopný rozpočtář Vám dnes dle tabulek spočítá reálnou cenu objektu, kterou chcete realizovat, nic nemožného....hodně štěstí
|
|
|
mrkni na jejich web.. ja myslim ze urcite ano.
![]() |
|
|
Já stavěl tento dům www.thermohome.cz/bungalow14, takže se to dá
|
|
|
A jste spokojen,,??, a jak dlouho trvalo řízení než se začalo stavět??
|
|
|
Ja spokojená určitě jsem.
|
|
|
Já s nimi také stavěla a od podpisu smlouvy, než se vyřídilo povolení a tyto věci to trvalo zhruba 4 měsíce
|
|
|
no tak to máme už trochu déle rezervačka byla už v záři.. a stále není podaná žádost o stav. povolení. no udivíme kdy se začne no.
![]() ![]() |
|
|
Za me urcite thermohome jsou profesionalove kteri umi postavit krasne nizkoenergeticke baracky.
|
|
|
Ale tak stavební povolení nevisí na nich, ale na stavebním úřadě že jo.....
|
|
|
Ano ale ještě na tom stavebním úřadě ani nejsme....
|
|
|
Ano jsem velice spokojen, vše proběhlo hladce
![]() |
|
|
Dobrý den, na tuto firmu podávám trstní oznámení, máte-li špatnou zkušenost, spojte se prosím se mnou.
Konkrétně před půl rokem si vzali zálohu 800 tis a do dneška nemám ani projekt. Na odstoupení od smlouvy nereagují, peníze nevrací. |
|
|
Dobrý den, na tuto firmu JT Dřevostavby podávám trstní oznámení, máte-li špatnou zkušenost, spojte se prosím se mnou.
Konkrétně před půl rokem si vzali zálohu 800 tis a do dneška nemám ani projekt. Na odstoupení od smlouvy nereagují, peníze nevrací. |
|
|
Dobrý den, firmu JT dřevostavby (Dřevostavby Medvěd) rozhodně nedoporučuji. Velice zvláštní jednání typu: "Do konce týden pošlete zálohu a já vám na základě došlých peněz pošlu Smlouvu o dílo" apod. Půl roku jsem čekala na projekt (předražený), naštěstí jsem nikdy nic nezaplatila (protože nebyla podepsaná Smlouva o dílo),vím min. o 3 lidech co řeší přes právníky/žaloby. Špatné recenze majitel maže (mám důkaz, kdy se špatná recenze stihla vyfotit než byla smazána) atd. Takže rozhodně firmu nedoporučuji.
|
|
|
Máte prosím někdo zkušenosti s firmami Porsenna, Penatus či Palis? Děkuji
|
|
|
Palis každopádně doporučuji, jsou odborníci v oboru, navíc jsou členy ADMD, garance kvality.
ing. Pavel |
|
|
Ahoj. Máte někdo zkušenost s firmou MS-Haus? Chtěli bychom si nechat postavit hrubou stavbu a cena je u nich nejlepší, ale není zde na ně žádná recenze...
|
|
|
Dobrý den, od této firmy MS HAUS máme dům a spokojenost. Pokud chcete vidět co a jak dělají, mají po domluvě možnost podívat se na rozestavěnou stavbu a domluvit v jaké fáze by měla být dokončena. To bude asi pro Vás nejlepší.
|
|
|
Já mohu doporučit společnost DECO haus. Minulý rok nám postavily dům u Hradce Králové, bydlíme od září a zatím bez problému. Ze začátku to bylo trochu komplikované. Chtěli jsme původně jiný moderní dum, ale na našem pozemku nemohl stát. Jejich poradci nám ukázali jiné alternativy a nakonec jsme si vybrali krásný bungalov za ještě lepší cenu. Navíc měli zrovna akci projekt zdarma, takže super. Výstavba trvala od května do září a koncem měsíce jsem už bydleli. My jsme měli vlastní pozemek, takže jsme ani nepotřebovali žádné peníze, zařídili nám hypotéku se super podmínkami. Za nás bezva.
![]() ![]() ![]() |
|
|
Co se týče rychlosti stavby a zároveň zachování jisté kvality domu doporučuji thermohome. Líbilo se nám moc jednání a vstřícné vyhovění individuálních úprav našeho domu. Určitě patří mezi špičku v oboru. Za mě a mou rodinku mají od nás pochvalu a zároveň doporučení všem budoucím stavitelům.
|
|
|
Stránky www.thermohome mají velice solidní a přehledné . Jelikož bydlíme poblíž Prahy, uděláme si určitě výlet do jejich sídla home centrum.
|
|
|
Určitě bych vybrala firmy, které jsou ověřené a patří do ADMD. Naleznete tam ověřené firmy s nějakou tou tradicí... Za mě doporučuji firmu Vexta- ochotní pracovníci a naprostá spokojenost
![]() |
|
|
Zdravím, stejně jako Vy všichni tady, jsme s přítelem na začátku řešení stavění dřevodomku. Jelikož je mnoho firem a málo lidí v okolí kterých bychom se mohli optat, tak jsme udělali skupinu ve které se může každý podělit o svoji zkušenost a věřím že to mnoho z Vás ocení.Předem děkuji a poprosím o nahlédnutí a popř. i o Váš názor ohledně dřevodomků, firem atd. www.facebook.com/groups/467511940264114/?fref=ts , DŘEVOSTAVBY - Budem stavět, stavíme, máme postaveno.......
|
|
|
Máte někdo nějaké zkušenosti s RSH stavební společností. Je hlavním spolupracovníkem Hypocentra/Modrá pyramida?
|
|
|
zdravím, já jsem si po dlouhém hledání na internetu vybrala také firmu Dřevostavby Haná, doufám že jsme vybrali správně . Jen dotaz,dělají i přípojky ? Vybrala jsem si bungalow 101, doufám že jde zrcadlově otočit, dívala sem se že tahle firma zahrnuje snad vše, jestli sem to dobře pochopila tak i přípojky,základovou desku , projekt, no snad vše ..
![]() ![]() |
|
Strana:
|
Portál dřevo&stavby
Časopisy provobis
Adresář firem
Přineseme Vám čerstvé novinky ze světa dřevostaveb, pozvánky na akce a další zajímavosti.
Copyright © 2018 PRO VOBIS s.r.o., Kladenská 107, Praha 6