Dveře na křídlech motýla - nejen pro dřevostavby

Dveře na křídlech motýla - nejen pro dřevostavby

Redakce | Pátek, 06. květen 2011 | | Aktualizováno Čtvrtek, 27. červen 2019

Přidat na Seznam.cz

Máte nový dům či byt, ale pořád se vám zdá, že něco není v pořádku? Možná jste podcenili výběr interiérových dveří. Jejich materiál a barevné řešení totiž může výrazně ovlivnit vzhled a styl místnosti. A výrobci dveří to dobře vědí a přicházejí neustále s novými možnostmi. Třeba nová kolekce Inspirace 2011 od společnosti CAG využívá nejmodernějších technologií digitálního tisku na sklo i na plochu dveří, které umožňují pořídit si dveře právě takové, jaké si dokážeme pro svůj interiér vysnít. A nejen do dřevostavby!

Neomezené možnosti na výběr

Ještě více než dosud se každému majiteli domu či bytu otevírá možnost nenechat se limitovat uzavřenou nabídkou modelů interiérových dveří, ale popustit uzdu fantazii a dopřát si právě takový vzhled dveřních křídel, jaký nejlépe koresponduje s jeho osobností a s celkovým laděním domova či kanceláře. Kromě jistých technických předpokladů, jimiž je dostatečné rozlišení podkladů pro tisk, neexistují limity a hranice, které by společnosti CAG nedovolovaly dodat dveře podle zvoleného přání.

CAG2

S CAG na křídlech vlastní fantazie

Společnost CAG úzce spolupracuje s architekty, kteří pomáhají v realizaci představ zákazníků. Právě oni už připravili několik zajímavých dekorů, které významným způsobem rozšiřují nabídku společnosti. Jednou z možností je tedy vybrat si buď přímo z těchto dekorů, jinou pak nechat se inspirovat vlastními nápady, které vám společnost CAG pomůže zrealizovat. Společnost CAG vyzývá všechny: Proleťte se s námi na křídlech své fantazie!

Vaše komentáře (4)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Design”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop