Tisk
Základním kamenem zdraví je kvalitní matrace

Základním kamenem zdraví je kvalitní matrace

Dagmar Šimonová | Pátek, 22. červen 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Pokud bychom počítali, které zařízení bytu nebo domu využíváme v průběhu celého dne nejdelší dobu, u většiny s určitostí vyhraje postel a matrace. U jídelního stolu, na sedací soupravě nebo v kuchyni většinou nestrávíme třetinu dne tak jako v posteli. Pokud se rozhodujete, že vylepšíte své lůžko, tak především výběru matrace a roštu věnujte dostatečný čas i péči.

Spánek za 3 koruny denně

Oli-matraceJedná se dlouhodobou investici, a navíc investujete „do sebe". Pokud si například pořídíte matraci v ceně 10.000 Kč (a to už bude poměrně kvalitní matrace), tak při minimální životnosti této matrace 10 let Vás bude stát necelé 3 koruny denně. A to zase není tak velká cena za kvalitní spánek.

Studio JMP nabízí komplexní služby

Sonia1Studio zdravého spaní® JMP je specialistou na nabídku nejkvalitnějších matrací a roštů. V nabídce najdete značkové matrace pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie a další. Můžete vybírat i z několika desítek postelí nebo celých ložnic převážně v přírodním provedení. Ve Studiích JMP pořídíte i anatomické polštáře nebo ložní soupravy z dutého vlákna.

Úložného prostoru není nikdy dost...

Sonia2V nabídce najdete i celou řadu „šikovných" postelí. K nejprodávanějším patří rozkládací lůžka, která jsou určena všude tam, kde je méně prostoru. Taková lůžka lze ve složeném stavu použít na sezení i ležení, v rozloženém stavu pak postele nabízejí kvalitní lehací plochu dvojlůžka. Rozkládací lůžka lze použít jak na příležitostné spaní třeba pro návštěvy, tak i na trvalé spaní - záleží, jak kvalitní matrací lůžko vybavíte.

Studio JMP - EsterStudia JMP nabízejí řešení i pro ty, kteří potřebují vyřešit úložné prostory v rámci lůžka. V nabídce najdete mnoho typů postelí, pod které je možno umístit zásuvku nebo zabudovaný úložný prostor s odklápěním.

Vaše komentáře (2)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Nábytek a doplňky”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop