Tisk
Inspirace finského bydlení od YIT

Inspirace finského bydlení od YIT

Dagmar Čechová | Úterý, 09. září 2014 |

Přidat na Seznam.cz

V srpnu se konal veletrh Housing Fair 2014 - největší finská událost z oblasti bydlení. Stavební a developerské společnosti vystavěly novou rezidenční čtvrť Äijälänranta. Postavené byty a rodinné domy jsou na prodej, takže oblast žije dál i po skončení veletrhu a svůj nový domov tu najde až 1000 rezidentů. Společnost YIT zde postavila výškovou budovu World Pillar a v ní vybavila tři různé designové byty, kterými se mohou nechat inspirovat i příznivci severského stylu v ČR.

YIT Finsko Green Family livingroom 2 mala„Severský design si našel své místo také v českých domácnostech a těší se stále větší oblibě. A protože YIT do Česka přináší finský styl bydlení, rádi ukážeme, jak může designové bydlení ve Finsku vypadat. Není to jen bílá barva ani nábytek ze skandinávských řetězců, ale především přírodní materiály, zajímavé detaily a dokonce pestrost barev," říká Zuzana Martínková, manažerka rozvoje marketingu a prodeje pro region střední a východní Evropy skupiny YIT.

Tři byty ve třech stylech

YIT Finsko dramaqueen bedroom 3 malaYIT Finsko dramaqueen livingroom 1 malaYIT Finsko dramaqueen walkin 1 mala

Třináctipodlažní bytový dům World Pillar od YIT leží přímo na břehu jezera a z terasy každého bytu je krásný výhled na jezero a okolní lesy. Vzorové byty dostaly příznačná jména přesně podle charakteru každého z nich. Luxusní a sofistikovaný byt dokonale vystihuje název Drama Queen. Ekologicky zaměřený byt pro rodinu s dětmi dostal jméno Green Family a byt pro milovníka rock 'n' rollu Dude.

YIT Finsko Green Family balcony 2 malaYIT Finsko Green Family kitchen 2 malaYIT Finsko Green Family wc sauna 3 mala

Vznikaly rukou známé finské interiérové designérky Milly Alftan a každý je jedinečným originálem, který podtrhne osobnost svého majitele. Mají v sobě odvahu, styl, mužnost i romantiku. V každém z nich jsou patrné prvky severského stylu, kterému vládne jednoduchost, praktičnost a funkčnost.

YIT Finsko Dude livingroom 4 malaYIT Finsko Dude kitchen 2 malaYIT Finsko Dude bedroom 1 mala

A jako k Finsku patří hokej, patří k němu také sauny, které nechybějí ani ve vzorových bytech projektu World Pillar. Nejenže jsou neodmyslitelnou součástí finského životního stylu, ale mají rovněž příznivý vliv na zdraví člověka a posílení organismu. YIT je proto umisťuje i do vybraných bytů ve svých projektech v České republice.

Tisková zpráva a foto: YIT

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Ostatní”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop