Tisk
SWN Moravia – již téměř 20 let s vámi

SWN Moravia – již téměř 20 let s vámi

Komerční sdělení | Středa, 24. srpen 2016 |

Přidat na Seznam.cz

SWN Moravia pro vás vyrábí schodiště od roku 1996. Na Vysočině v obci Mladoňovice se nachází sídlo společnosti i produkce – dřevo i kovovýroba včetně vlastních velkokapacitních sušáren dřeva.

 

Pod jednou střechou zde pracuje obchodní, technické a vývojové oddělení. Celý proces, od zadání výkresové dokumentace až po zabalení schodiště před transportem k vám domů, tak probíhá na jednom místě. Naše schodiště vyvážíme do celé EU, ale i za hranice Evropy.

U nás platí co kus, to originál.

Vybírat můžete téměř z 30 modelových řad, od klasického celodřevěného provedení až po kombinace s nerezem, kovem a sklem. Z dřevin můžete zvolit od klasických jako je dub, buk, jasan, ořech až po ty exotické včetně různých povrchových úprav olejováním, mořením a drásáním.

1P2E0108

 

Vybere si jistě i ten nejnáročnější zákazník.

Schodiště je zaměřeno přímo u vás na místě přesně dle vašeho schodišťového prostoru speciálním 3D scannerem. Výkresovou dokumentaci před samotnou výrobou schodiště schvaluje samozřejmě sám objednatel. Všechny tyto atributy včetně certifikace CE a TÜV vedou k jedinému cíli a tím je pro SWN spokojený zákazník.

Za 20 let existence na českém trhu vybudovala SWN Moravia síť showroomů po celé České republice: Praha, Brno, Plzeň, České Budějovice, Pardubice, Ostrava, Zlín. Přijďte nás navštívit!

Více na www.swn-schody.cz.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Schodiště”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

  • Banner

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop