Tisk
Jak si zařídit svou zahradu v souladu s přírodou

Jak si zařídit svou zahradu v souladu s přírodou

Petra Vaňková | Čtvrtek, 23. duben 2015 |

Přidat na Seznam.cz

S příchodem jara začíná období, kdy můžeme trávit hodně času v příjemném prostředí své zahrady. K tomu je samozřejmě ale třeba mít ji pro takové chvíle vybavenou. Přemýšlíte, jak si zařídit zahradu, aby vám v ní bylo dobře a zároveň vypadala skvěle? Moderním trendem poslední doby je návrat k přírodě, o čemž jsme psali v článku Bydlení v souladu s přírodou. Na zahradě se tohoto stylu můžete držet díky přírodním materiálům, tedy především dřeva. A jaké vybavení by vám nemělo chybět?

Nářadí v bezpečí zahradního domku

K péči o zahradu je třeba mít spoustu náčiní a dalších praktických pomocníků. Nevíte, kam se zahradní technikou, nářadím a dalším vybavením, pro které v domě nebo garáži není místo? Potřebujete někam do bezpeční umístit svá jízdní kola a venkovní dětské hračky? Prohlédněte si zahradní domky na Domky-Herold.cz, které jsou pro tyto případy skvělým řešením. A kromě toho také velmi dobře vypadají. Jsou vyrobeny z kvalitního dřeva a mají pevnou konstrukci, což zaručuje jejich dlouhou životnost. Do domu můžete ukládat zahradní náčiní, schovat se před deštěm, nebo je můžete pořídit jako dětský domek pro své ratolesti.

Pro chvíle pohody

Zahradní nábytek je nezbytným zařízením, bez něhož si jen těžko užijete volné chvíle na své zahradě. Pokud se chcete držet trendu přírodního stylu, zapomeňte na plastové stoly a židle a raději investujte do dřevěného nábytku. Volit můžete i luxusně vypadající ratanový zahradní nábytek. Při koupi kvalitních produktů a správné péči o ně se vám investice skutečně vyplatí.

V příjemném stínu pergol

ImageHandler (1)Další praktické využití dřevěných prvků v zahradě představují pergoly. Díky nim bude vaše posezení příjemné i v horkých letních dnech. Poskytnou vám ochranu před slunečními paprsky i deštěm. Jsou k dostání v mnoha provedeních a velikostech, takže se skvěle přizpůsobí jakémukoliv prostoru.

Zahrada jako oáza pohody potřebuje určitou péči a také praktické vybavení, které bude dobře sloužit i vypadat. Zařiďte si svou zahradu v souladu s přírodou a budete na ni právem pyšní.

Vaše komentáře (2)

Nejnovější články v kategorii “Zahrada”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop