Tisk
Výstavba sítě vzorových rodinných domů startuje

Výstavba sítě vzorových rodinných domů startuje

a.janousek | Středa, 27. červen 2012 |

Přidat na Seznam.cz

V nedávné době byl zveřejněn článek o ojedinělém projektu: výstavba čtrnácti společných vzorových domů společností NATUR HOUSE a G SERVIS CZ - ten se nyní rozbíhá na plné obrátky.

Flash persp 1 var 1.tga-200x200-26040044-1251895778-fStavba vzorového domu ALFA 2 v Karlových Varech je již v plném proudu. Další vzorový dům vzniká na Moravě. V tomto čase se již dokončuje projektová dokumentace pro majitelku dalšího vzorového domu, který bude stát v obci Krasíkov u Moravské Třebové. Další investorkou, která rozšíří síť vzorových domů, je paní Eva Kolísková. Vedoucí projektu Kláru Celiznovou zajímá, co vede úspěšnou mladou ženu k myšlence pořízení vzorového domu, rozhodla se proto paní Kolískové zeptat na několik otázek...

 

Flash KolískováPaní Kolísková, rozhodla jste se zapojit do našeho projektu a využívat svůj dům jako vzorový. Máte blízko ke stavebnictví?
Vůbec ne. Já již téměř osm let podnikám v oboru úplně odlišném. Vlastním studio Body Visage, které se zabývá lymfodrenáží, kavitací, masážemi a provozuji i nehtové studio.
Jak se tedy přihodilo, že jste se dostala k dřevostavbě a společnosti Natur House?
K tomuto rozhodnutí mě vedl sled několika událostí. Prvním impulsem byla potřeba vyřešit co nejrychleji stavbu rodinného domu pro naší rodinu. Proto jsem se začala zajímat o montované dřevostavby. Když jsem hledala vhodnou firmu, která by naše představy o domově dokázala převést do reality, narazila jsem na internetové stránky společnosti Natur House. První věc, která mě zaujala, byla ta, že firma staví bez záloh. V praxi to znamená, že při podpisu smlouvy o výstavbě domu neúčtují žádnou zálohu. Začíná se stavět z finančních prostředků stavební firmy. Klient platí až v momentě dokončených jednotlivých etap. Dále mě zaujala možnost návštěvy vzorového domu v Lázních Bohdaneč. Dlouho jsem neváhala a na návštěvu se vypravila. Musím říci, že možnost prohlédnout si v klidu všechny detaily domu, který je v provozu již několik let pro mě byla zásadní v konečném rozhodování.
Co bylo hlavní důvodem, proč jste se rozhodla stát majitelkou vzorového domu a součástí sítě vzorových domů Natur House a G SERVIS CZ?

Velmi dobře na mě zapůsobila návštěva vzorového domu v Lázních Bohdaneč. To, že mluvíte s člověkem, který v dřevostavbě bydlí a z vlastní zkušenosti Vám dokáže srozumitelně vysvětlit výhody takového bydlení i celý průběh výstavby. Takový přístup je mi nesmírně sympatický a myslím si, že přesně tak by měl správný prodej výstavby domu vypadat. Asi nejvíce mě zaujala sleva na vzorový dům, která pro mě byla velmi zajímavá. V neposlední řadě je pro mě motivující i finanční odměna za zprostředkování výstavby domů společnosti Natur House dalším zájemcům.
Jaký dům jste si pro sebe a Vaši rodinu vybrala?

Původně jsem přemýšlela nad menším domem. Ale zvítězily nároky mojí rodiny na obytné a úložné prostory jako je šatna a určitě využijeme i pokoj pro hosty. Nakonec u mě zvítězil rodinný dům Flash z typových projektů G SERVIS CZ. Celkově na mě zvolený dům působí elegantně svou jednoduchosti a čistými liniemi.
Nemáte trochu obavy, že se vrháte do oboru, který je Vašemu současnému podnikání na míle vzdálený?

Ani trochu. Vždycky jsem byla člověk, který nemá strach z nových zkušeností. O montované dřevostavby se již nějakou dobu zajímám a především se stále aktivně zajímám o dění kolem sebe. Ráda získávám nové informace a ráda předávám své zkušenosti dalším lidem. Těším se na samotný průběh výstavby, kterého se budu aktivně účastnit jako pozorovatelka. Věřím tomu, že tohle vše dohromady mi pomůže, abych se stala i dobrým konzultantem pro další zájemce o výstavbu rodinných domů společnosti Natur House.

Děkuji Vám za rozhovor.

Flash top var 1.tif-200x150-482248-1273646884-fV případě zájmu o možnost zapojení se do projektu výstavby vzorových domů, je plně k dispozici manažerka projektu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Vaše komentáře (1)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop