Tisk
NATUR HOUSE staví dva vzorové domy v Praze/2.část

NATUR HOUSE staví dva vzorové domy v Praze/2.část

Dagmar Šimonová | Středa, 19. prosinec 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost Natur House, s.r.o. zahájila ke konci letošního roku spolupráci s firmou Precom City, s.r.o. Od prosince se ve Vysokém Újezdu u Prahy začíná realizovat vzorové město. Na ploše areálu o rozloze 35 000m2 bude postupně postaveno dvacet jedna vzorových domů a výstavní hala s rozlohou 5000m2. O podrobnostech projektu jsme Vás informovali minulý týden.

Sunny Hotovo3Sunny Hotovo2Sunny Hotovo1

Tentokrát se seznámíme s firmami, které se na projektování vzorového města budou podílet.

natur house logo kopieVýrobní dokumentace – prováděcí projekt byl zpracován společností Natur House, s.r.o. Společnost Natur House dodává nízkoenergetické dřevostavby, které jsou žádány jak na trhu rodinných domů tak i v komerčním prostředí. Stavby jsou kompletovány z jednotlivých dílů, kterým je propůjčena značka kvality a certifikace Výzkumného a vývojového ústavu dřevařského Praha s.p. VVÚD.

Precom-CityZámeckou zahradu ve Vysokém Újezdu u Prahy realizuje společnost: Precom City s.r.o. Projekt Zámecké zahrady se rozkládá na ploše 21 pozemků ( pozemky „ V Průhonu" ) pro výstavbu vzorových rodinných domků a 2 pozemků, na kterých bude postavena výstavní hala o ploše cca 5.000 m2. V této lokalitě budou členské společnosti prestižního klubu mít stálou expozici svých produktů a služeb – celoroční veletrh o stavebnictví , bydlení a služeb s tím spojených.

gservis logoKompletní projektová dokumentace, osazení a vizualizace zahrady byla vypracována společností G SERVIS CZ, s.r.o. Firma G Servis CZ, s.r.o. je naší partnerskou společností. Je naším výhradním zpracovatelem projektové dokumentace jak pro typové, tak pro individuální projekty. Důkazem je i tato realizace vzorových domů, kde RD Studio A je dle typového projektu a RD New Sunny je individuálně upravený projekt.

 CEMEX-logoStejně jako všechny domy od společnosti Natur House, budou i tyto stavby vybudovány na základové desce ELEGOHAUSE od firmy Cemex. Cemex představuje moderní stavební materiály, které přinášejí mnoho praktických výhod, například v podobě snadnějšího a přesnějšího provádění stavebních prací, jejich zrychlení, zlepšení konečných vlastností konstrukcí, snížení potřebného množství řemeslníků a s ním spojených nákladů. Použití těchto materiálů je navíc často šetrnější k životnímu prostředí a přispívá k výraznému zlepšení podmínek na stavbě.

ELEGOHOUSE-SD-06ELEGOHOUSE-ZD-20Vrchní konstrukce bude zkompletována ve výrobním závodě společnosti Natur House ve Chvaleticích u Přelouče


Logo (vč. Česká Třebová)
Společnost JAF HOLZ bude výhradním dodavatelem veškerých konstrukčních materiálů na bázi dřeva KVH. Centrála firmy
sídlí ve Vyškově a dodavatelsky pokrývá oblast Moravy. Prostřednictvím ostatních prodejních skladů Domašín, Rokycany, Brandýs nad Labem, Česká Třebová, Ostrava a nově vybudovanému skladu Vodňany je firma vlastním rozvozem schopna pokrýt prakticky celé území ČR. Fyrma JAF HOLZ nabízí široký sortiment velkoplošných materiálů, řeziva a dýh.

logo slavonaOkna do vzorových domů dodá společnost Slavona, pro dům Studio A byla vybrána okna SOLID COMFORT SC 92 a pro pasivní dům New Sunny okna PROGRESSION. Všechny okenní profily byly vyvinuty s důrazem na dosažení co nejlepších parametrů snížení hodnoty součinitele prostupu tepla a zvýšení vnitřních povrchových teplot. Inovovaný způsob výroby pak životnost dřevěných oken podstatně prodloužil.

drevena okna sc92okno progression

 

 

 


60876
Nedílnou součástí celého domu bude i Wellness SPA od firmy Aquamarine spa. Firma Aquamarine Spa se specializuje na prodej vířivek, bazénů, saun a wellness produktů nejvyšší kvality. Vylepšuje životní styl, prospívá zdraví a ulevuje od stresu. Díky blahodárným účinkům vody, tepla, masáže a klidu tvoří vířivky od Aquamarine Spa prostředí pro vyvážený život.

 logo-japFirma JAP zajistí dodávku Schodiště, posuvných dveří a grafoskla. Společnost vznikla v prosinci roku 1991 v Kokorách u Přerova a byla zapsána do obchodního rejstříku v Ostravě . Filozofií společnosti je dodávat na trh stavební kovové prvky vysoké kvality s nápaditým designem za přijatelnou cenu.

 JAP04-celek-schodyJAP10JAP11 (1)

 


logo
Interiérové dveře dodá společnost VETOS. Firma VETOS je specialista na dveře a zárubně. Klade důraz na maximální péči o zákazníka, individuální přístup a odborný kompletní servis. Její úspěch spočívá ve schopnosti ročně realizovat téměř 4000 zakázek. Stojí za nimi téměř 18 let intenzivní práce a bohatých zkušeností.

002903410349

 

 


logo haidy CZ 2012
Dům bude vybaven Elektroinstalací inteligentní sítě od firmy HAIDY. Společnost HAIDY a.s. navazuje na dlouholeté zkušenosti v oboru vývoje HW a SW se specializací na inteligentní řízení domů a domácností. Kolektiv specialistů HAIDY zajišťuje komplexní a kvalifikovanou dodávku (návrh, projekce, realizace a servis) inteligentního řízení domu a návazných technických systémů. Díky tomu vzniká unikátní dílo kombinující komfort, bezpečnost a provozní úspory s vysokými nároky na moderní standardy bydlení.

 AHR3fc70b Z Z Z Z logoRolety, žaluzie a garážová vrata dodá a nainstaluje firma ALUROL. Okruh činnosti společnosti Alurol je natolik pestrý, že „nákup pod jednou střechou" je zde skutečností! Synonymem kvality a spolehlivosti jsou k výrobě používané materiály renomovaných německých a evropských firem.

VELUX 100mmVeškerá střešní okna dodá firma VELUX. Společnost VELUX se neustále snaží o zlepšování životních podmínek v podkroví, které by mělo být plné denního světla a čerstvého vzduchu. Výrobní sortiment společnosti proto tvoří různé typy střešních oken, světlovody, rolety, žaluzie a montážní doplňky a ovládací systémy včetně solárních. VELUX poskytuje rovněž řešení pro ploché střechy.

regulus logoKompletní topný systém - tep.čerpadla, solární techniku a rekuperační jednotky zajistí firma REGULUS. Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu. Díky týmu odborníků na alternativní energie dokázali navrhnout a realizovat velkou řadu projektů pro rodinné domy

 asko logoPodlahy budou dodány společností ASKO, a.s., která je výhradním dovozcem podlah značky PARADOR v České republice.

 

 

siko-logo-400Veškeré zařízení koupelen bude realizováno společností SIKO Koupelny, která je trvale partnerem společnosti Natur House

 

tondach-strecha-dela-dumNa oba vzorové domy bude dodána střešní krytina značky TONDACH Figaro Deluxe. Dnes je Tondach Česká republika největším výrobcem střešní krytiny v České republice. Nabídka Tondach je uceleným systémem. Nabízený sortiment totiž nesestává jenom z keramických střešních tašek a doplňků v mnoha modelech, barvách a povrchových úpravách, ale také z uceleného systému nekeramického příslušenství Tondach Tuning. Tondach je tak beze zbytku schopen uspokojit i nejnáročnější požadavky investorů.

 tondach

 

 

 

getimage.ashxKompletní komínové systémy budou dodány společností EKO Komíny, s.r.o. EKO KOMÍNY s.r.o. je tradiční český výrobce komínů, komínových systémů, komínových vložek či spalinových ventilátorů. Díky široké síti poboček po celé ČR je k dispozici každému, kdo touží po komínu či komínovém systému té nejvyšší kvality. V naší široké produktové nabídce, v níž nechybí například moderní nerezové komíny, si nejvhodnější komín pro svou stavbu vybere úplně každý.

Rigips 2011 Bily podklad modre logo NAHLEDFirma Rigips bude dodávat na vzorové domy desky Rigidur + Rigistabil

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop