Tisk
VZOROVÝ DŮM z adresáře: <small>Comfort 128</small>

VZOROVÝ DŮM z adresáře: Comfort 128

Helena Petáková | Čtvrtek, 17. leden 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Dřevostavby, montované nízkoenergetické a pasivní domy na klíč a sruby ELK reprezentují vysokou kvalitu, vynikající poměr ceny a výkonu a permanentní inovační proces. ELK je jedničkou na evropském trhu dřevostaveb, montovaných nízkoenergetických a pasivních domů a srubů.

Od roku 2006, kdy byly v Brně a Plané nad Lužnicí otevřeny první vzorové dřevostavby ELK, prodává své montované domy a sruby i v ČR. Montované domy ELK mají výborné tepelně-izolační vlastnosti, a proto mají dřevostavby ELK přívlastek nízkoenergetické.


logo společnostiDřevostavby ELK jsou dlouhodobě známy jako energeticky úsporné produkty. Při koupi domu ELK je například samozřejmostí, že každý zákazník dostane zdarma automaticky energetický štítek obálky budovy. Ten mu poskytne informace o opláštění domu a kvalitě tepelných izolací. Energeticky úsporná je i konstrukce montovaných domů ELK s termicky optimálním opláštěním domu (ultraenergetické provedení), s minimalizovanými tepelnými mosty konstrukce a optimálním zateplením.

Vzorový dům Comfort 128Vzorový dům ELK Comfort 128 je ideálním domem pro rodinu – výhodou všech domů řady Comfort je jejich vynikající variabilita. Kromě širokých možností individuálních úprav získáte dům s velmi nízkou energetickou náročností, který bude při realizaci na klíč postaven během 20 dní. V cenících najdete všechny náklady svého domu podrobně rozepsané – kolik zaplatíte za dům v závislosti na stupni výstavby, si určíte sami. Peníze budete navíc platit až po předání domu. Společnost ELK k tomu všemu nabízí 30-letou záruku na nosnou konstrukci a střešní krytinu. Perfektní kvalita za přijatelnou cenu, zákaznický servis a stálý inovační proces tvoří základ filozofie značky ELK.

Comfort 128Comfort 128

 

 

 

Vzorový dům Comfort 128Je jedno, zda se rozhodnete pro bydlení na jedné podlahové úrovni v bungalovech Comfort nebo pro dům ve dvou podlahových úrovních, zda dáte přednost klasické sedlové střeše, moderní pultové střeše enbo elegantní valbové střeše - rozmanitost u Comfortu splní všechny požadavky, které požadujete od svého domu snů.

Název: Comfort 128
Kategorie: Vzorové domy
Společnost: ELK a.s.
Adresa: Soukenická 833
Planá nad Lužnicí
391 11
Mobil: +420 732 944 945
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Otevřeno: Po - Pá 9.00 - 17.00, So - Ne 10.00 - 17.00

Ostatní vzorové karty z adresáře najdete ZDE.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop