Tisk
Jak dobře pasivně stavět a bydlet ukážou únorové veletrhy

Jak dobře pasivně stavět a bydlet ukážou únorové veletrhy

Helena Petáková | Neděle, 03. únor 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Pražská výstaviště budou v následujícím měsíci hostit hned dva veletrhy týkající se energetických úspor a stavebnictví. Zatímco nováček FOR PASIV se zaměří na nízkoenergetické a pasivní stavění, tématem již tradičního veletrhu DŘEVOSTAVBY 2013 budou dřevěné stavby.


logo pasivni dumNa obou veletrzích se přitom bude mluvit o aktuálním tématu, kterým je pasivní stavitelství. Dvě desítky přednášek, několik filmů i desítek hodin bezplatného poradenství připravilo pro návštěvníky Centrum pasivního domu se svými členy.


Veletrh FOR PASIV

logoAreál letňanského výstaviště v Praze bude v termínu 6. až 9. února 2013 hostit veletrh FOR PASIV a společně s ním téměř 40 firem, které se zaměřují na projektování, výstavbu a vybavení energeticky šetrných budov. Mezi vystavovateli nebude chybět ani stánek Centra pasivního domu a jeho členů.


Centrum pasivního domu bude po celou dobu veletrhu nabízet bezplatné poradenstvíu kulatého stolu se během čtyř dní vystřídá osm zkušených odborníků, kteří Vám odpovědí na vše, co vás bude o pasivních domech zajímat. V poradenském týmu najdete experty na větrání, vytápění, neprůvzdušnost domu i specialisty na stavbu pasivních domů z konkrétních konstrukčních materiálů. Doporučujeme zarezervovat si čas vybraného poradce předem.


Seminář „Stavíme pasivní domy a bydlíme v nich"

Přednášky Centra pasivního domuV sobotu 6. 2. 2013 je pro návštěvníky přichystán zajímavý doprovodný program, který odborně zaštiťuje Centrum pasivního domu. Kromě přednášek na téma „Stavíme pasivní domy a bydlíme v nich" na návštěvníky čekají filmové projekce a interaktivní výstava představující hlavní principy pasivního stavitelství.

Veletrh Dřevostavby 2013

logoTaké na veletrhu Dřevostavby, který se bude konat na výstavišti v Holešovicích 21. až 24. února 2013, bude připraven bohatý doprovodný program a spolu s ním i odborníci z Centra pasivního domu. Podrobný program tohoto veletrhu najdete již zanedlouho na webových stránkách www.pasivnidomy.cz.

Centrum pasivního domuCentrum pasivního domu (CPD) je neziskovou organizací, která vznikla za účelem podpory a propagace standardu pasivního domu a zajištění kvality pasivních domů. Členy sdružení jsou architekti, projektanti, stavební firmy, výrobci stavebních materiálů a prvků a další odborníci se zájmem o pasivní domy. Sdružení CPD tak představuje nejrozsáhlejší odbornou platformu v České republice, která aktivně podněcuje, spoluvytváří a moderuje odbornou diskusi v oblasti výstavby budov v pasivním standardu napříč expertní i laickou veřejnosti, nevyjímaje českou politickou reprezentaci.

logoDoprovodný program na veletrhů FOR PASIV a DŘEVOSTAVBY 2013 připravuje Centrum pasivního domu v rámci projektu „Osvěta o pasivních domech", který je realizován za finanční pomoci Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí. Za uvedený obsah je výhradně odpovědné Centrum pasivního domu a nelze jej v žádném případě považovat za názor Ministerstva životního prostředí.

Kontakt:

Jana Stará, Centrum pasivního domu
tel.: (+420) 773 779 267
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
http://www.pasivnidomy.cz/

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop