Tisk
RD Rýmařov: <small>O pětinu domů více</small>

RD Rýmařov: O pětinu domů více

Helena Petáková | Středa, 20. březen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Český výrobce nízkoenergetických montovaných domů, společnost RD Rýmařov, postavil v loňském roce zhruba o pětinu více domů než předloni. Zatímco v roce 2011 jich bylo 420, loni již téměř 500. RD Rýmařov vyrábí dřevěné domy už čtyřicet let, původně v licenci firmy Okal.

Firma celkem dodala přes 22 tisíc domů. Zaměstnává asi 470 lidí, její roční obrat přesahuje miliardu korun. Podle mluvčího firmy Milana Wagnera mají nyní zákazníci oproti minulosti zájem o menší domy postavené na malých parcelách. Domy z RD Rýmařov se staví také v Polsku a v Rakousku; na Ukrajině vznikl společný výrobní podnik pro expanzi na východní trhy.

Kvalitně a ekologicky

logoRD Rýmařov klade důraz na zdravotní nezávadnost používaných materiálů. Ve všech požadavcích splňujeme tuzemské normy i přísné normy tradičních zemí Evropské unie. Vedení společnosti podporuje trvale udržitelné hospodaření v lesích a zavazuje se uplatňovat a udržovat všechny požadavky spotřebitelského řetězce lesních produktů v rámci pravidel PEFC v souladu s dokumentem CFCS 2002:2011.

Sídlo společnosti RD Rýmařov s. r. o.Výrobní hala RD Rýmařov - pracoviště výroby obvodových stěnO špičkové kvalitě svědčí také právo užívat znak kvality RAL, propůjčovaný Společností pro jakost německých montovaných staveb. Získali jsme certifikovaný systém řízení kvality dle normy ISO 9001. Dalším důkazem kvality výrobků je evropský certifikát ETA podle ETAG 007, který společnost získala jako první v České republice. Pro své domy jsme získali rovněž energetický certifikát, kterým se řadíme do kategorie energeticky úsporných domů.

Nabídka pro každého zákazníka

RD Rýmařov - systém výroby umožňuje vyrábět 500 rodinných domů ročně nejvyšší kvalityZákladní nabídka RD Rýmařov obsahuje přes dvě desítky typových projektů, včetně mnoha jejich variant a různých architektonických doplňků. Je pro nás samozřejmostí vyhovět individuálním požadavkům zákazníka, aby získal dům podle svých vlastních představ - každý dům se tak stává neopakovatelným originálem.

Výhody RD Rýmařov:

  • RYCHLOST DODÁVKY - dům může stát do měsíce
  • GARANTOVANÁ CENA - konečná cena je garantována bez jakýchkoliv víceprací
  • MIMOŘÁDNĚ DLOUHÁ ZÁRUKA - 30 let

 

 

 

 

Společnost RD Rýmařov s. r. o. působí na stavebním trhu již 40 let. S historií firmy je nedílně spojen průmyslový rozvoj moderního stavění na bázi prefabrikace dřeva. Realizovali jsme více než 22 000 staveb, a to nejen rodinných či bytových domů, ale také celých developerských projektů.

Na počátku bylo know-how západoněmecké firmy OKAL. Dnes se opíráme o vlastní, již mnohaleté zkušenosti a jsme firma se zdravým sebevědomím a potenciálem operovat na evropském stavebním trhu.

RD Rýmařov

RD Rýmařov klade důraz na zdravotní nezávadnost používaných materiálů. Ve všech požadavcích splňujeme tuzemské normy i přísné normy tradičních zemí Evropské unie. Vedení společnosti podporuje trvale udržitelné hospodaření v lesích a zavazuje se uplatňovat a udržovat všechny požadavky spotřebitelského řetězce lesních produktů v rámci pravidel PEFC v souladu s dokumentem CFCS 2002:2011. O špičkové kvalitě svědčí také právo užívat znak kvality RAL, propůjčovaný Společností pro jakost německých montovaných staveb. Získali jsme certifikovaný systém řízení kvality dle normy ISO 9001. Dalším důkazem kvality výrobků je evropský certifikát ETA podle ETAG 007, který společnost získala jako první v České republice. Pro své domy jsme získali rovněž energetický certifikát, kterým se řadíme do kategorie energeticky úsporných domů.

Základní nabídka RD Rýmařov obsahuje přes dvě desítky typových projektů, včetně mnoha jejich variant a různých architektonických doplňků. Je pro nás samozřejmostí vyhovět individuálním požadavkům zákazníka, aby získal dům podle svých vlastních představ - každý dům se tak stává neopakovatelným originálem.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop