Tisk
VZOROVÝ DŮM z adresáře: <small>Rodinný dům Lyra Plus</small>

VZOROVÝ DŮM z adresáře: Rodinný dům Lyra Plus

Helena Petáková | Čtvrtek, 21. březen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Vzorový dům Lyra Plus v Lázních Bohdaneč společnosti NATUR HOUSE má dispozici 5+1 s garáží. Je řešen jako nízkoenergetická dřevostavba s vyšším stupněm zateplení, sestavená z jednotlivých sendvičových dílů. Dům má krov z KVH masivních konstrukčních hranolů, na střechu je použita pálená střešní krytina Tondach.


Vzorový dům Lyra PlusVzorový dům je vybaven nadstandardními prvky a materiály, aby se zájemci mohli přesvědčit, jak lze jednoduše ještě zvýšit užitný komfort standardních typových domů. V interiéru jsou instalovány tři systémy vytápění: tepelné čerpadlo Acond 12 Monoblok – systém vzduch/voda, plynový kotel Proterm a elektrokotel. V přízemí je rozvedeno podlahové teplovodní vytápění, v patře deskové radiátory.

Dvojnásobný úspěch RD Lyra Plus

Vzorový dům Lyra PlusRodinný dům Lyra Plus společnosti Natur House, s.r.o získal letos dvojnásobní ocenění v soutěži Dům roku, který vyhlašuje měsíčník Můj dům. V kategorii typových rodinných domů obsadil třetí místo v hodnocení odborné poroty a stejné umístění zopakoval i v pořadí, které svým hlasováním určili čtenáři časopisu. Posuzován byl konkrétní dům, postavený společností NATUR HOUSE v technologii montované dřevostavby a s parametry nízkoenergetické stavby.

Vrozový dům Lyra Plus 

Společnost NATUR HOUSE s.r.o dodává nízkoenergetické stavby, které jsou žádány jak na trhu rodinných domů, tak i v komerčním prostředí. Stavby jsou kompletovány z jednotlivých dílů, kterým je propůjčena značka kvality a certifikace Výzkumného a vývojového ústavu dřevařského Praha s.p. VVÚD. Kompletní příprava stavby probíhá ve výrobním závodě ve Chvaleticích u Přelouče.

Ostatní vzorové karty z adresáře najdete zde.

 

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop