Tisk
FIRMA z adresáře: <small>BARTOŠ DŘEVOSTAVBY s.r.o.</small>

FIRMA z adresáře: BARTOŠ DŘEVOSTAVBY s.r.o.

Helena Petáková | Čtvrtek, 09. květen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost realizuje dřevostavby podle individuálních přání zákazníka s maximálním možným využitím přírodních materiálů. Svou první roubenku postavila společnost BARTOŠ DŘEVOSTAVBY v roce 1995, kdy se po pěti letech v oboru stavebnictví začala úzce specializovat právě na dřevostavby a upustila od klasické stavařiny.

Popis konstrukčního systému

96d0548364ab586a3fe86ff04c060413 kopie201Firma BARTOŠ DŘEVOSTAVBY disponuje špičkovým obráběcím centrem určeným pro tento obor. Veškerý vstupní materiál je sušený a hoblovaný. Jednotlivé prvky jsou opracovávány s přesností na milimetry a spolu s vyvinutým softwarem 3D-CAD/CAM, který je určen výhradně pro dřevostavby, tak tvoří dokonalý tandem. Firma vyrábí skeletové domy z KVH, roubené sendvičové domy z lepené borovice a červeného západního cedru a panelové domy z vrstveného smrkového dřeva.



Energetické parametry

142Všechny naše domy mají difuzně otevřenou konstrukci stěny s hodnotou součinitele prostupu tepla U=0,23 W/m2K u roubených sendvičových domů a U=0,21-0,16 W/m2K u domů z vrstveného dřeva (podle tloušťky) stěny.


Záruka kvality

Bez kopieVšechny systémy jsou certifikovány Výzkumným a vývojovým ústavem dřevařským. Na nosnou konstrukci domu poskytuje firma záruku podle zákona.



Vzorové domy (referenční stavby)

fotoV sídle firmy lze navštívit roubený dům z červeného cedru. Další volně přístupné realizace: Restaurace na Pastvinské přehradě, Golfový klub Dříteč u Pardubic, Penzion Orlice v Bartošovicích v Orlických horách.

 

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop