Tisk
NATUR HOUSE: <small>Akční nabídka na červen - RD LYRA</small>

NATUR HOUSE: Akční nabídka na červen - RD LYRA

Dagmar Šimonová | Pátek, 24. květen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Nový kalendářní měsíc už je za dveřmi a společnost NATUR HOUSE přichází z další limitovanou, časově omezenou akční nabídkou. Pro měsíc červen padla volba na rodinný dům RD Lyra, na který je udělena sleva 162 000,- Kč bez DPH oproti katalogové ceně. Tento dům je velice oblíbený a patří mezi TOP 25 projekční kanceláře G Servis CZ. Dům si můžete prohlédnout i osobně, jako vzorový dům společnosti NATUR HOUSE.

RD Lyra je oblíben zejména kvůli svým praktickým dispozicím, jednoduchým tvarům, užitkovým vlastnostem a pořizovací ceně, která se při velikosti 5 + 1 pohybuje již na hranici 2,5 milionu korun bez DPH. Rodinný dům Lyra patří ke klasickým typům se sedlovou střechou, ale s moderní dispozicí, kdy obývací část v přízemí volně přechází v jídelní a kuchyňskou.

lyra-p4-weblyra-p3-weblyra-p2-weblyra-p1-web

lyra-persp-2-webVe stejném podlaží se nachází ještě samostatný pokoj, který může sloužit jako hostinský nebo jako pracovna, dále koupelna se sprchovým koutem a předsíň, z níž vede schodiště do soukromé zóny v podkroví se třemi pokoji, velkou rodinnou koupelnou a praktickým, samostatně řešeným WC.

1304-00003 naturhouse letak A4 LYRA cerven k1 Stránka 1

1304-00003 naturhouse letak A4 LYRA cerven k1 Stránka 2

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop