Tisk
Vyhrajte Profi olejovou lazuru a natírejte dřevo pouze jednou!

Vyhrajte Profi olejovou lazuru a natírejte dřevo pouze jednou!

Dagmar Šimonová | Středa, 29. květen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Na dřevěné plochy číhá řada nebezpečí v podobě povětrnostních vlivů jako déšť či ostré slunce. Řádné ošetření je tedy pro dřevěné plochy nezbytností. Klasické lazury vyžadují dva až tři ochranné nátěry, zatímco Profi olejová lazura poskytne stejnou ochranu již při jednom nátěru. Profi olejová lazura vám díky tomu zajistí také výraznou časovou úsporu. Nabízí nepřekonatelný poměr ceny a celkové výtěžnosti.

Maximální ochrana dřeva s jediným nátěrem!

profi olej lazura 3D RGBProfi olejová lazura je určena k nátěrům dřeva, dřevotřísek a podobných porézních materiálů na bázi dřeva. Profi olejová lazura je vyhledávaný a vhodný prostředek k ošetření tuzemského dřeva. Profi olejová lazura obsahuje nadstandardní množství sušiny, proto natřete výrazně větší plochu než u běžných lazur již při prvním nátěru a je možné ji použít i na čerstvé nesušené dřevo.

 Soutěžní otázka:

Profi olejová lazura O1020 poskytne maximální ochranu dřeva:

  • a) v exteriéru
  • b) v interiéru
  • c) v interiéru i exteriéru

Odpověď na otázku naleznete zde. Správnou odpověď vyplňte prosím do TOHOTO FORMULÁŘE. Jako předmět napište do soutěžního formuláře heslo "Colorlak".

Poskytnutím údajů při účasti v soutěži uděluje uživatel tohoto webu jeho provozovateli souhlas podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů s tím, aby jeho osobní údaje mohly být zpracovány k marketingovým účelům (např. analýzy, organizování dalších akcí, zasílání e-zpravodajů, apod.) pro potřeby společnosti PRO VOBIS, s.r.o. Návštěvník stránek poskytuje souhlas dobrovolně a může ho kdykoliv odvolat.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop