Tisk
Společnost Direkt Real s.r.o. - kompletní dodavatel nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb

Společnost Direkt Real s.r.o. - kompletní dodavatel nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb

Lucie Němcová | Pátek, 13. září 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost Direkt Real s.r.o. je na trhu již devátý rok. Posledních pět let se zabývá převážně výstavbou dřevostaveb stavěných systémem two by four. Vysoký akcent klade na kvalitu výstavby a skutečně nízkoenergetický až pasivní standard. Preferuje difuzně uzavřenou konstrukci a své domy testuje blower door testem pro certifikaci kvality neprůvzdušnosti budovy.

Comfort 216 webIIRD Bungalov small 0vizualizace 1Pro své domy doporučuje využívání rekuperace odpadního vzduchu ideálně v kombinaci s teplovzdušným vytápěním. Doba výstavby trvá přibližně 6 měsíců. Výstavba samotné hrubé stavby trvá podle složitosti domu přibližně 14 dní.

Jílové 026

 

Nejvýznamnější referencí výstavby je pravděpodobně vlastní developerský projekt v Jílovém u Prahy Jílové Výhledy, který mimo jiné získal i zvláštní cenu MPO český energeticko-ekologický projekt roku 2008. Jednalo se o výstavbu celkem 20 rodinných domů a dvojdomků v jednotném architektonickém stylu s vysokým důrazem na architektonickou čistotu a jednotnost. Na tento projekt společnost navazuje výstavbu dalších deseti vil ve stejné lokalitě. V roce 2013 jsou ve výstavbě dva rodinné domy na pozemcích 928 a 1314 m2. Více se můžete dozvědět z nabídky www.jilovevyhledy.cz. V srpnu 2013 společnost zahájila předprodej pozemků s rodinnými domy. Zájemci mají tak možnost aktivně vstoupit do možných úprav dispozic rodinných domů a provedení úprav tak, aby dům co nejvíce vyhovoval.

Nabízíme službu od projektu ke kolaudaci. Náš akční rádius Praha – Praha západ – Praha východ.

Své služby a dodávky nabízí společnost Direkt Real s.r.o. i široké veřejnosti, která má zájem o vlastní výstavbu. Klienti si tak mohou vybrat buď typizovaný projekt, nebo si mohou nechat zpracovat svůj vlastní projekt. Typové projekty si lze vybrat přibližně z deseti připravených konceptů, které je možné upravit přímo na tělo zájemce. Samozřejmě realizace podle zadávací dokumentace také nebrání.

Ukázky realizace 2013:

DSC 0925Jílové 038121121 041

 



Direkt Real s.r.o. nabízí:

- Typové projekty rodinných domů
- Individuální projekty rodinných domů
- Projekty typových domů s realizací
- Výstavbu rodinných domů – dřevostaveb na klíč
- Rezidenční bydlení v Jílovém u Prahy www.jilovevyhledy.cz

logo Direkt Real8

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop