Tisk
Chystáte se stavět dřevostavbu? Navštivte veletrh DSB! Vstupenku od nás dostanete ZDARMA!

Chystáte se stavět dřevostavbu? Navštivte veletrh DSB! Vstupenku od nás dostanete ZDARMA!

Dagmar Šimonová | Úterý, 15. duben 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Všichni zájemci o dřevostavby by si neměli nechat ujít veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno, který se uskuteční od 23. do 26. dubna na brněnském výstavišti. Oboru dřevostaveb se věnuje skutečně komplexně. Nabídku vystavovatelů doplňuje doprovodný program, nezávislá poradenská centra a výstava hotových dřevěných montovaných domů ve Stavebním centru Eden 3000 v blízkosti brněnského výstaviště. Souběžně konaný Mezinárodní stavební veletrh IBF rozšiřuje prezentovanou problematiku o aktuální aspekty stavebnictví a poradí všem návštěvníkům s rekonstrukcí či stavbou svépomocí.

Energeticky úsporné a zdravé bydlení v dřevostavbě

Doprovodný program veletrhu, který připravila Asociace dodavatelů montovaných domů, se dá shrnout pod název Energeticky úsporné a zdravé bydlení v dřevostavbě. Na své si přijdou jak odborníci, tak i laičtí zájemci o tento atraktivní druh bydlení. Za všechna témata můžeme zmínit například problematiku dřevostaveb a jejich interiérů, faktory ovlivňující kvalitu bydlení v dřevostavbách nebo příklady jak šetřit energie v dřevostavbách. Představena bude také Dřevěná stavba roku 2013 nebo dokument národní kvality pro dřevostavby, inženýring dřevostaveb, problematika stavebního řízení a pohled na akustiku, jakožto silnou stránku dřevostaveb.

Poradenské centrum ADMD a VVÚD

DSB kopieSoučástí doprovodného programu veletrhu je také návštěvnicky vyhledávané odborné poradenské centrum Asociace dodavatelů montovaných domů a Výzkumného a vývojového ústavu dřevařského. Zájemci zde budou moci získat odborné nezávislé informace od skutečných odborníků, kteří jsou po celou dobu konání k dispozici pro návštěvníky veletrhu zcela zdarma. Zajímá Vás technologie staveb na bázi dřeva? Chystáte si pořídit vlastní bydlení? Na co si dát pozor při výběru dodavatele Vašeho vysněného domu? Jak financovat Váš dům? Nebo jak ochránit dřevo před houbami, plísněmi či hmyzem? To je jen krátký přehled možných dotazů na které získáte odpovědi v poradenském centru veletrhu DSB – Dřevo a stavby Brno.

Přestavby a rekonstrukce dostupné pro každého

Vystavovatelé Mezinárodního stavebního veletrhu IBF představí komplexní nabídku produktů ze všech oborů stavebnictví a technického zařízení budov. Poradenství se bude věnovat také vnitřním rekonstrukcím panelových bytů se zaměřením na přestavby svépomocí a řešení nevyhovujícího bydlení. Součástí budou také tipy, triky a inspirace pro pohodlné vybavení interiéru. Poradenská centra se zaměří nejenom na teoretická východiska a rady, stranou pozornosti nezůstanou ani praktické ukázky. Rozšíření o nový sortiment se dočká také tematický celek zahrada a hobby.

Vše pro Vaši zahradu

Zahrady 2Na více než tisíci metrech čtverečních přinese oblíbený tematický celek zahrada a hobby nejenom inspiraci z praktických ukázek či připravených případových studií, ale i širokou nabídku letniček, trvalek, dřevin, ale i doplňků do zahrad. Samozřejmostí jsou také ukázky různých dřevěných staveb či dětských hřišť, které letos rozšíří nabídka dřevěného nábytku na zahrady a verandy. Každý kutil či zahradník si tak určitě přijde na své, neboť si zde bude moci vystavený sortiment zakoupit a zkrášlit tak svoji zahradu!

Navštivte s námi veletrh zdarma!

Navštivte veletrh DSB – Dřevo a Stavby Brno s časopisy Dřevo&Stavby a sruby&roubenky, hlavními mediálními partnery veletrhu, ZDARMA!

Co proto musíte udělat? Stačí se registrovat na www.bvv.cz/dsb a při registraci zadat registrační kód: PROMOADMD!

Těšíme se na Vaši návštěvu na našem stánku č. 117 v pavilonu P.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop