Tisk
Přípravy na XXII. ročník mezinárodní výstavy Infotherma 2015

Přípravy na XXII. ročník mezinárodní výstavy Infotherma 2015

Dagmar Čechová | Pátek, 20. červen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

V tradičním lednovém termínu se uskuteční na ostravském výstavišti XXII. ročník mezinárodní výstavy Infotherma věnovaný vytápění, úsporám energie a smysluplnému využívání obnovitelných zdrojů.

InfothermaUplynulých jednadvacet ročníků, stejně jako příprava příští výstavy, je výsledkem spolupráce s předními odborníky z vysokých škol, výzkumných a vývojových pracovišť z jednotlivých cechů, svazů, společenství, asociací a mediálních partnerů a bere v úvahu názory vystavovatelů a návštěvníků.

InfothermaNaším společným cílem je připravit nejen přehlídku špičkových domácích a zahraničních technických novinek v otopných systémech, ale i brát v úvahu jejich ekonomickou dostupnost a následný provoz u řady uživatelů. Problematika tepelné pohody moderního vytápění z lokálních topenišť se dotýká poloviny našich obyvatel, která bydlí v rodinných domcích a řady dalších, kteří musejí mnohde snášet exhalace z nekvalitního paliva a špatného spalování v lokálních topeništích.

InfothermaK tomuto neutěšenému stavu přispívají i enormní ceny ušlechtilých paliv, absence dlouhodobé seriózní státní energetické koncepce, očištěné od nejrůznějších politických a lobbistických tlaků, stejně jako v neposlední míře nekoncepční a stále se měnící dotační politika. I z těchto důvodů bude nedílnou součástí XXII. ročníku Infothermy představení nejrůznějších možností úspor energií a smysluplného využívání skutečných obnovitelných zdrojů.

InfothermaChceme, aby Infotherma 2015 představila vize a možné perspektivy moderního vytápění do budoucna a přitom se s pokorou vracela k věcem, které znaly a uplatňovaly předcházející generace, ať již to bylo citlivé využívání přírodních materiálů, starost o příjemné a zdravé bydlení, využívání místních zdrojů energie a péče o prostředí, v němž žijeme. Významnou měrou by k tomu měl přispět i odborný doprovodný program s konferencemi, přednáškami, semináři a besedami. Odborný doprovodný program u Infothermy 2015 v pavilonu A1 je pod odbornou garancí portálu TZB-info.

 U příležitosti výstavy Infotherma 2015 připravujeme a dovolujeme si Vás pozvat k internetovým hlasovacím soutěžím

- ve spolupráci s vydavatelstvím NetPressMedia "TOP ENERGIE 2015" (o energeticky úsporných výrobcích, technologiích a službách z oblasti vytápění, úspor energií a smysluplného využívání obnovitelných zdrojů)

- ve spolupráci s portálem www.stavebnictvi3000.cz "VYBÍRÁME TEPELNOU IZOLACI"

- ve spolupráci s portálem www.tzb-info.cz "NOVINKY PRO INFOTHERMU 2015"

Všechny vítězné exponáty a služby budou představeny ve vstupní expozici na výstavě Intotherma 2015.

InfothermaVýstavy se také stávají významnou společenskou událostí setkávání odborníků, výměnou názorů, jejichž výsledkem jsou podněty k rozvoji moderního vytápění za ekonomicky dostupných podmínek. Opodstatněnost konání výstav Infotherma spatřujeme především v tom, že je o ně stále zájem jak ze strany vystavovatelů, kterých se zde za uplynulých jednadvacet ročníků prezentovalo 5 582, tak i u téměř půl milionu návštěvníků.

 Kontakt:

Agentura Inforpres, pořadatel výstavy

Tel. 602 727 219

www.infotherma.cz

Vaše komentáře (1)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop