Tisk
Na návštěvu do dřevostavby už tuto sobotu!

Na návštěvu do dřevostavby už tuto sobotu!

Dagmar Čechová | Úterý, 23. září 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Již tuto sobotu 27.9. můžete navšívit 43 vybraných dřevostaveb v různé fázi rozestavění či dokončení, a to po celé ČR! Mnoho z vás může také obdržet za svou návštěvu roční předplatné našeho časopisu Dřevo&Stavby zdarma!

Den dřevostaveb mapaADMD zve příznivce dřevostaveb a zejména ty, kteří se pro výstavbu dřevěného domu teprve rozhodují, na první ročník marketingové akce Den dřevostaveb 2014, v sobotu 27. 9. 2014 od 10,00 do 17,00 hodin. Budou otevřeny a zpřístupněny nejen vybrané vzorové a referenční, ale i rozestavěné stavby členských firem ADMD - viz interaktivní mapka.

EcomodulaSmyslem akce bude zejména laické veřejnosti a zájemcům o komplexní a kompetentní informace o dřevěných montovaných domech, co nejvíce prezentovat a přiblížit moderní dřevostavby, jejich konstrukci, vlastnosti a samotnou technologii výstavby.

Haas Fertig vzorovyDen dřevostaveb 2014 tak umožní veřejnosti si domy nejenom prohlédnout na vlastní oči, ale i osahat, prozkoumat detaily a dozvědět se od kvalifikovaných zástupců jednotlivých firem všechny potřebné informace pro své rozhodování, a to o cenách, možnostech financování, průběhu stavebního řízení a časovém harmonogramu zakázky, záruce, vybavení domů domácí technikou apod.

stavex newJinými slovy se dá říci, že se jedná o den otevřených dveří ve vybraných dřevostavbách v ČR, kterých je více než 40. Detailní přehled a charakteristiky staveb naleznete na stránkách ADMD.

titul 5 14Pro návštěvníky budou připravena i různá překvapení v podobě slevových akcí či soutěží.

Naše redakce pak chystá pro prvních 5 návštěvníků každého domu poukázky na roční předplatné časopisu Dřevo&Stavby.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop