Tisk
Haas Fertigbau uvádí na trh nový akční rodinný dům Spring se zimní zahradou zdarma

Haas Fertigbau uvádí na trh nový akční rodinný dům Spring se zimní zahradou zdarma

a.janousek | Středa, 08. duben 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Na 36. ročníku veletrhu CONECO, který probíhal od 25. - 28. března 2015 v Bratislavě, představil výrobce dřevostaveb Haas Fertigbau v premiéře nový akční dům Spring. Dům se zimní zahradou zdarma příjemně překvapí atraktivní zaváděcí cenou – v provedení na klíč zaplatí zájemce za dům o velikosti 5+1+zimní zahrada cenu 2.699.000 korun včetně DPH.

Největší a nejvýznamnější stavební veletrh na Slovensku byl pro Haas Fertigbau ideální příležitostí uvést další novinku v nabídce dřevostaveb této evropské značky. Po březnové premiéře konceptu Symphony byl veletrh CONECO místem představení nového rodinného domu Spring, který z konceptu Symphony vychází.

Spring-prizemi-07032015Spring-podkrovi-07032015Architekti Haas Fertigbau vybrali ze stavebnice Symphony pro nový dům Spring půdorys 8,30 x 9,20 + zimní zahrada, který ponechává i na menších pozemcích prostor pro zahradu, ale ne na úkor užitné plochy - ta má velikost až 126 m2. V rámci akční ceny obdrží zákazník kromě dispozice 5 + kk i zimní zahradu s plochou střechou a velkými prosklenými plochami. Dům Spring pamatuje také na nízkou energetickou náročnost - stěny Thermo-Protect® Premium mají součinitel prostupu tepla U pouze 0,14 W m2 / K a okna jsou osazeny izolačním trojsklem. Příznivce praktického bydlení potěší komfortní využitelnost celého podkroví.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop