Tisk
Nový koncept rostoucích dřevostaveb společnosti NATUR HOUSE

Nový koncept rostoucích dřevostaveb společnosti NATUR HOUSE

Petra Vaňková | Pondělí, 04. květen 2015 |

Přidat na Seznam.cz

 

Rostoucí dřevostavba PLAY od společnosti NATUR HOUSE je ideální volbou pro ty, kdo chtějí kvalitní bydlení, z počátku nechtějí investovat finanční částky do velkého rodinného domu, ale do budoucna budou chtít prostory rozšiřovat. Bungalov sám o sobě dává možnost postupného modulového navazování a zvětšování stávajících dispozic.

Rodinné modulové domy PLAY můžete z dispozice 2+1 o užitné ploše 59 m2 rozšířit až na 4+1 s celkovou užitnou plochou 87 m2. Zároveň lze postupně dřevostavbu doplnit také o garážové stání.Další výhodou rostoucích bungalovů PLAY je jejich architektonická variabilnost. Tyto domy mohou mít klasický vzhled s pultovou střechou nebo moderní minimalistické pojetí se střechou rovnou. Různý materiálový obklad jako je dřevo, dřevoplast, kámen apod. dodá vašemu domu na originalitě a vy si tak vytvoříte dům podle svých představ.

Propojení dřevostavby se zahradou 

Play 1Prostorné zádveří, komfortní obývací část s kuchyní a jídelním koutem, ložnice, koupelna a technická místnost, které jsou součástí základního provedení dřevostavby PLAY, mohou být skvělým základem pro první vlastní bydlení nebo víkendový pobyt. Prosklená jižní stěna přináší do obytné části více světla a propojuje ji s terasou a zahradou. 

Pro ty z vás, kteří již nepotřebují větší prostory k bydlení, avšak ocení doplňující technické zázemí nebo garážové stání, máme připravený modul PLAY 1 zvětšený o 29 m2. Tento prostor lze variabilně uzpůsobit dle vašich požadavků a fantazie. Připojit k němu můžeme základní otevřené garážové stání nebo prostor uzavřít bočními screenovými roletami, které ho ochrání před slunečním zářením, deštěm a prachem. Dům je možné také vybavit kvalitní uzavřenou garáží s vjezdovými vraty či nechat toto místo pro technické zázemí, které poskytne úložný prostor pro dřevo, zahradní vybavení a sportovní potřeby.

Play 2Rozhodnete-li se pro rostoucí dispoziční zvětšení domu, pak modul PLAY 2 rozšiřuje obytný prostor na 3+1 o další prostorný pokoj o užitné ploše 25 m2, který vám umožní dostatečné soukromí a je stranou od společenské části domu.

 

Play 3Modul PLAY 3 rozšiřuje bungalov o dva dětské pokoje, které jsou od sebe odděleny toaletou. Dřevostavba PLAY 3 s dispozicí 4+1 se takto zařadí mezi moderní rodinné domy, jež splní požadavky čtyřčlenné rodině za velmi výhodných postupných investic.

 

Prohlédněte si naši vzorovou dřevostavbu v Němčicích u Pardubic

Rodinný dům PLAY je větší variantou STUDIA, které si jako vzorovou dřevostavbu můžete prohlédnout v Němčicích u Pardubic. Během prohlídky vám ukážeme kvalitu zpracování našich dřevostaveb a možnosti postupné modulové výstavby.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop