Tisk

Už za čtyři dny startuje akce Ukliďte Česko. Zapojte se i vy

Michal Doležel | Neděle, 10. duben 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Již tuto sobotu se uskuteční většina úklidů českých měst, obcí i přírody v rámci akce Ukliďme svět, ukliďme Česko. Počet přihlášených akcí přesáhl 1 600, úklidů se tak v jarním termínu odehraje přinejmenším o polovinu více než loni. Noví organizátoři mohou své úklidy přihlašovat i nadále, z logistických důvodů však již bez nároku na materiální podporu ve formě pevných pytlů a především pracovních rukavic. Jejich velkou část dodala stejně jako v loňském roce zdarma společnost CERVA, významný mezinárodní hráč na trhu s ochrannými pracovními pomůckami.

Najděte si nejbližší úklidovou akci a zapojte se

Nejbližší úklidovou akci si můžete vyhledat v přehledné mapě na stránkách www.uklidmecesko.cz. Stačí se jen zaregistrovat, vybrati si vhodnou akci, přihlásit se a v sobotu pak přiložit ruku k dílu. Autor této zprávy bude pomáhat při úklidu okolí obce Zlobice na Kroměřížsku. A kde vy? 

Michal Doležel

Již několik let popularizuji stavební technologie a design s drobným akcentem k trvalé udržitelnosti a přírodním materiálům. Chápu to jako poslání. Jsem také opatrný sadař a včelař teoretik.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop