Tisk
Chystáte se stavět dřevostavbu? Zastavte se na veletrhu Dřevo a stavby Brno

Chystáte se stavět dřevostavbu? Zastavte se na veletrhu Dřevo a stavby Brno

DAS | Čtvrtek, 09. březen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Zájemci o kvalitní dřevostavby by si neměli nechat ujít veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno, který od středy 26. do soboty 29. dubna 2017 nabídne ucelenou přehlídku dodavatelů dřevěných montovaných staveb. Nabídku vystavovatelů doplňuje doprovodný program a poradenském centrum, které se zaměří na všechny otázky související se stavbou a bydlením v moderní dřevostavbě.

Stranou pozornosti nezůstane ani problematika péče o dřevo. Praktickou inspiraci z hotových dřevěných montovaných domů nabídne Centrum vzorových domů Eden 3000, které se nachází v blízkosti brněnského výstaviště.

Dřevostavba od A do Z

Páteční doprovodný program veletrhu DSB – Dřevo a stavby Brno, který organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů, představí dřevostavby jako energeticky efektivní a ekologicky šetrné domy. Na jaká témata se můžete těšit? Program zahájí přednáška s názvem: Jsou dřevostavby tématem dneška? Dále budou představeny faktory, které ovlivňují vnitřní ovzduší dřevostaveb pod názvem Zdravý dům nebo Zásady šetrného stavění aneb co je to udržitelná výstavba. Pro potencionální investory bude jistě zajímavá přednáška na téma jak si vybrat zhotovitele Vaší nové dřevostavby nebo co je třeba zohlednit při výstavě rodinného domu.

veletrh dřevostavby brno 2017 1Poradenské centrum ADMD

Na stánku Asociace dodavatelů montovaných domů probíhá návštěvníky vyhledávané odborné poradenské centrum, které organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů. Kromě ADMD se na veletrhu představí na společném stánku dalších dvanáct firem z řad členů a partnerů Asociace. Zájemci zde budou moci získat odborné nezávislé informace od skutečných odborníků, kteří jsou po celou dobu konání k dispozici pro návštěvníky veletrhu zcela zdarma. Zajímá Vás technologie staveb na bázi dřeva? Chystáte si pořídit vlastní bydlení? Na co si dát pozor při výběru dodavatele Vašeho vysněného domu? Jak financovat Váš dům? Nebo jak ochránit dřevo před houbami, plísněmi či hmyzem? To je jen krátký přehled možných dotazů, na které získáte odpovědi v poradenském centru ADMD na veletrhu DSB – Dřevo a stavby Brno.

Program Centra pasivního domu

Na letošních veletrzích se můžete zastavit také na program Centra pasivního domu. Na stánku probíhá po celou dobu bezplatný poradenský servis, kde se můžete poradit s Vašimi představami a plány na bydlení či rekonstrukci! Chystáte se stavět, nebo rekonstruovat? Nechejte si poradit od expertů na pasivní domy - nezávisle, zkušeně a bezplatně. U našich poradenských stolů se vystřídá řada zkušených odborníků na pasivní domy z různých oborů - architekti, projektanti, stavitelé, energetičtí poradci, experti na větrání, vzduchotěsnost, experti na dotace a financování. Na sobotu připravilo Centrum pasivního domu program s názvem „Příběhy pasivních domů". Pasivní domy očima jejich majitelů, architektů, projektantů a stavebních firem. Příběhy lidí a jejich pasivních domů, včetně autentických dialogů a zkušeností.

Den energeticky úsporného bydlení 2017 v Národním stavebním centru v Brně

Den energeticky úsporného bydlení 2017 se se uskuteční v sobotu 29. dubna v areálu Centra vzorových domů EDEN 3000 a je určen pro zájemce o problematiku energeticky úsporného vytápění, resp. bydlení v rodinných domech. Pro návštěvníky jsou připraveny například komentované prohlídky expozic stavebního a interiérového centra nebo přednášky, individuální odborné poradenství a konzultace spojené s vybavením domu tepelnými čerpadly, solárními nebo fotovoltaickými panely, řízeným větráním s rekuperací popř. klimatizačním zařízením, nebo inteligentními systémy řízení.

Krásná a úrodná zahrada, tentokrát i s prvkem vody

V roce 2016 nabídl projekt Zahradní architektury na více než 1500 metrech praktické ukázky různých druhů zahrad, zahradního nábytku a dřevěných doplňků do zahrad. Pro rok 2017 počítáme s jeho dalším rozšířením, mimo jiné o prvek vody. Chybět nebudou ani rady a triky pro krásně rozkvetlou zahradu nebo bohatou úrodu z našich záhonů. Můžete se těšit nejenom na inspiraci z předpřipravených ukázek, cenné rady, ale i možnost vyřešit s renomovanými odborníky své plány na vlastní zahradu.

Vše o stavebnictví a vybavení interiéru nábytkem

Souběžně konané Stavební veletrhy Brno rozšíří prezentovanou problematiku dřevěného stavění o aktuální stavební materiály, postupy a nezávislá odborná poradenská centra, s nimiž můžete postavit či zrekonstruovat svůj byt či dům pod vedením nezávislých odborníků. Nechybí ani problematika výběru kvalitního, zdravotně nezávadného nábytku, kterému se věnuje veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX.

Web pořadatele veletrhu DSB - Dřevo a stavby Brno

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop