Tisk
Nejúspěšnější dřevostavba roku 2016 a vítěz ankety Dřevostavba roku ve foto videospotu

Nejúspěšnější dřevostavba roku 2016 a vítěz ankety Dřevostavba roku ve foto videospotu

a.janousek | Neděle, 06. srpen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Připomínat vítěze celoroční ankety o "nej" dřevostavbu není nikdy pozdě. Právě teď, v průběhu soutěžení roku 2017, nabízíme inspirativní fotografie nápaditého domu ve tvaru písmene Y prostřednictvím foto videospotu.

 

Podrobné výsledky a ostatní soutěžní dřevostavby jsou stále k vidění v našem archivu, připomeňme snad jen trochu pravidla a průběh již tradiční ankety:

  • Z každého vydání časopisu DŘEVO&stavby 1-6/2017 jsou na webu www.drevoastavby.cz publikovány domy z redakčních návštěv.
  • Mezi nimi hlasující svým hlasováním zvolí semifinalistu z každého vydání postupujícího do finálového hlasování, přičemž semifinalistu určuje nejvyšší podíl hlasů stanovený procentuálně z celkového počtu hlasujících v každém kole.
  • Každé jedno kolo hlasování o semifinalistu ankety začíná termínem vydání časopisu DŘEVO&stavby a končí termínem vydání následujícího vydání časopisu DŘEVO&stavby, přičemž hlasování o šestého semifinalistu je ukončeno v dostatečném předstihu před vydáním časopisu DŘEVO&stavby 1/2018 (před zahájením dalšího ročníku ankety).


Hlasujte v anketě Dřevostavba roku 2017


Nejúspěšnější dům roku 2016 - Dům ve tvaru Y - ve foto videospotu

Vaše komentáře (2)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop