Tisk
Den dřevostaveb 2017: <small>Vyberte si svou novou dřevostavbu</small>

Den dřevostaveb 2017: Vyberte si svou novou dřevostavbu

DAS | Čtvrtek, 31. srpen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Den dřevostaveb 2017 vám umožní si domy nejenom prohlédnout na vlastní oči, ale i osahat, prozkoumat všechny detaily konstrukce a dozvědět se od kvalifikovaných odborníků z jednotlivých firem všechny potřebné informace, které při svém rozhodování potřebujete...

... např. o aktuálních cenách a slevových akcích, možnostech financování, průběhu stavebního řízení a časovém harmonogramu zakázky, záruce, vybavení domů domácí technikou apod.

ADMD DenDrevostaveb2017_v03 (1)Den dřevostaveb 2017 - KDY

„Den dřevostaveb 2017" se bude konat v sobotu dne 7. 10. 2017 od 10:00 do 17:00 hodin, kdy budou otevřeny a zpřístupněny vybrané vzorové, referenční a rozestavěné stavby členských firem ADMD na území celé České republiky.

admd2Den dřevostaveb 2017 - KDO

Akce, kterou pořádá Asociace dodavatelů montovaných domů, bude mít moto: Dřevostavby od ADMD = kvalita, jistota a spokojenost zákazníka. Smyslem akce je poskytnout komplexní a kompetentní informace o dřevěných montovaných domech, co nejvíce prezentovat a přiblížit moderní dřevostavby, jejich konstrukci, vlastnosti a samotnou technologii výstavby. Do akce se svými vzorovými domy zapojí většina členů ADMD a počet staveb, které budou moci zájemci dne 7. 10. 2017 navštívit se bude pohybovat kolem třiceti.

admdDen dřevostaveb 2017 - KDE

Jedním z míst, kde si budete moci prohlédnout více domů najednou, je Centrum vzorových domů EDEN 3000 na Bauerově ulici č. 10 v Brně (vedle areálu výstaviště BVV u brány č. 10), kde bude připraven bohatý doprovodný program včetně občerstvení.

 


Průběžně aktualizovaný seznam otevřených dřevostaveb

 

Soutěž pro návštěvníky Dne dřevostaveb 2017

www.DenDrevostaveb.cz


pdfPozvánka ke stažení v pdf

 

Vaše komentáře (1)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop