Tisk
Vyhrajte stavební materiál Weber a další ceny  v celkové hodnotě 1 000 000 Kč

Vyhrajte stavební materiál Weber a další ceny v celkové hodnotě 1 000 000 Kč

Komerční sdělení | Pátek, 01. září 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Výrobce špičkových stavebních materálů vyhlašuje v termínu od 1. září do 3. listopadu soutěž o stavební materiály. Kupte omítku a vyhrajte stavební materiály Weber nebo další ceny.

Nakupte – zaregistrujte se – vyhrajte

Zakoupením jakéhokoliv množství vybraných prémiových omítek Weber máte možnost vstoupit do soutěže Plná korba Weber. Pak stačí vyplnit registrační formulář na webových stránkách www.PlnakorbaWeber.cz.

Každý týden, počínaje 15.9., proběhne losování o poukázky pro nákup stavebního materiálu přes portál www.poptej-weber.cz a to v hodnotách: 1x poukázka v hodnotě 20 000Kč, 2x poukázka v hodnotě 15 000 Kč a 5x poukázka v hodnotě 10 000Kč.

Pro soutěžící je nachystáno celkem 8 kol, kde vyvrcholením bude 3. listopadu, kdy se bude losovat o hlavní výhry. Výherci hlavních cen si mohou vybrat mezi poukázkami na odběr stavebního materiálu přes portál www.poptej-weber.cz nebo na nákup zboží na MALL CZ. Hlavní výhry jsou v hodnotách 1 x 100 000Kč, 1 x 60 000Kč a 1 x 40 000Kč. Hodnota všech poukázek je včetně DPH.


Proč právě tyto prémiové omítky?

weber.pas aquaBalance: i pro nejsytější odstíny omítek, ideální do prostředí s náročnými klimatickými podmínkami, do vlhkého prostředí,přirozeně šetrná k životnímu prostředí

weber.pas extraClean: vysoce samočistící, vhodná do prašného prostředí, přirozeně odolná proti mikroorganismům (řasy)

weber pas extraClean active: omítka s fotokatalytickým efektem, vhodná do městského prostředí a samočistící


Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop