Tisk

Vše o dřevostavbách najdete na veletrhu CESTY DŘEVA. Bohatý program je připraven jak pro vás, tak pro vaše děti.

DAS | Úterý, 16. leden 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Veletrh CESTY DŘEVA, který je zaměřený na dřevěné stavby, konstrukce a výrobky včetně zpracování dřeva, se uskuteční již potřetí v PVA EXPO PRAHA v termínu 8. – 10. února 2018. Návštěvníci se mohou těšit na desítky renomovaných vystavovatelů a zajímavý doprovodný program.

Třetí ročník veletrhu CESTY DŘEVA se uskuteční ve dnech 8. – 10. února 2018. Organizátoři ve spolupráci s vystavovateli již nyní připravují pro návštěvníky zajímavý doprovodný program. V PVA EXPO PRAHA v Letňanech se představí všechny renomované společnosti, které poskytnou veškeré potřebné informace na jednom místě.


Vše o dřevostavbách – pro vás

V rámci veletrhu CESTY DŘEVA je nachystané poradenské centrum, ve kterém budou přítomni projektanti a architekti. Poradenské služby budou zájemcům k dispozici v Hale 2 během otevírací doby veletrhu. Rovněž v Hale 2, v roubence společnosti DEKWOOD, budou po celou dobu konání veletrhu probíhat odborné přednášky na aktuální témata týkající se dřevostaveb. Lidé se mohou dozvědět více o architektuře a technologii roubenek v Česku, o masivních dřevěných panelech DEKPANEL, které jsou vhodné pro výstavbu, nebo o velmi přesném opracování dřeva pomocí CNC technologie.


Za dřevostavbami – spolu s dětmi

Pro ty nejmenší je ve spolupráci se společností AWOCADO s.r.o. připravený zajímavý vzdělávací program s tematikou lesního světa, kde si děti budou moci vyzkoušet interaktivní dřevěné pomůcky určené pro environmentální výchovu a lesní pedagogiku, jako jsou tabule, ekologické hry a pomůcky, například dřevěné pexeso, dendrofon nebo xylofon. Na výstavišti bude pro malé i velké návštěvníky připravena také naučná stezka. Zájemci si budou moci stáhnout mobilní aplikaci LES POZNÁNÍ, a jak budou stezkou procházet, pomocí přečtených QR kódů zjistí zajímavé informace o rostlinách i živočiších.


Veletrh CESTY DŘEVA proběhne společně s veletrhem FOR PASIV, který je zaměřen na trend pasivního a nízkoenergetického bydlení, a dále s veletrhy pořádanými společností Střechy Praha s.r.o. V rámci veletrhů se uskuteční také okresní kolo Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.

www.cestydreva.cz

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop