Tisk
NATUR HOUSE: <small>vyrábíme a stavíme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby</small>

NATUR HOUSE: vyrábíme a stavíme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby

Dagmar Šimonová | Středa, 19. březen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Cílem společnosti NATUR HOUSE, s.r.o. je splnit individuální požadavky svých klientů a předat dřevostavby nejvyšší kvality. Základem je však používání kvalitních certifikovaných materiálů a profesionální provedení řemesel v daném cechu. Proto firma NATUR HOUSE s.r.o.spolupracuje s kvalitními českými dodavateli a zaměřuje se i na detaily.

Tradiční český výrobce dveří a oken

PROGRESSION okno exterier orezPROGRESSION okno interier orezOkna jsou naše spojení se světem. Máme-li mluvit o dřevostavbách, určitě mi dáte za pravdu, že by tyto domy měly mít okna dřevěná. Jak přirozený materiál pro dodavatele montovaných domů.

Firma NATUR HOUSE chce svým současným i potenciálním novým klientům představit dodavatele, kterým je SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří.  Společnost se nachází v malebném renesančním městě Slavonice v regionu Česká Kanada. Díky svému poctivému přístupu k řemeslu a zaváděním nových technologií se stala velmi uznávanou a vyhledávanou firmou nejen na tuzemském trhu, ale i v zahraničí.

100302


PředsíňSpolečnost Slavona nejen vyrábí okna a dveře, ale věnuje se i jejich vývoji s ohledem na požadavky nízkoenergetických a pasivních domů. Nejpopulárnějšími výrobky jsou dřevěná okna SOLID COMFORT, která najdeme v řadě rodinných domů. Velmi oblíbené jsou u dřevostaveb. Pro stavebníky, kteří kladou důraz na bezúdržbovost a maximální odolnost proti povětrnostním vlivům jsou v nabídce dřevohliníková okna. Pro milovníky minimalistické architektury jsou optimální volbou okna PROGRESSION s certifikací Pasive House Institutu v německém Darmstadtu.

Ke všem profilům oken jsou ve výrobním programu také balkonové, posuvné i vchodové dveře. Všechna okna a dveře se vyrábí na míru dle požadavku stavebníka.

SC92-PLUS osteniPřijměte pozvání spoelčnosti NATUR HOUSE a přijeďte se podívat na kvalitní dřevěná okna a vchodové dveře z řady PROGRESSION do vzorového domu RD FACE v Maršově nedaleko Telče. Navštívit můžete i společnost Slavona a její výstavní studio, které se nachází pouhých 15 km odsud.

NATUR HOUSE se těší na vaší návštěvu!

Vzorový dům FACE Maršov u Telče: Marie Tůmová, +420 607 766 846

Vaše komentáře (1)

Nejnovější články v kategorii “Pasivní domy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop