Tisk
Dům s magickým číslem 122 překvapuje variabilitou

Komerční sdělení | Středa, 14. září 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Kompaktní dům č. 122 ALLSTAV v sobě skrývá překvapivě rozdílné možnosti vnitřního uspořádání. Na první pohled jednoduchá stavba se vypořádá s nároky manželského páru, ale i 4členné rodiny. Ptáte se, jak je to u katalogového domu možné? Odpověď není v rukou projektanta, ale v síle stavitele. Dům se totiž vyrábí typizovaně, ale přitom vždy s individuálními úpravami na zakázku. Společnost ALLSTAV má kompletní kontrolu nad celým výrobním procesem - od projektu až po montáž na stavbě.

 

Dům je sestaven z panelů, které jsou vyrobeny na míru podle specifikací a na stavbě jednoduše smontovány. A právě míra kontroly, tedy nad každým krokem přípravy, a také zkušenosti výrobce s výstavbou téměř 1000 domů nejen v Evropě, vám dává možnost volby.

Volby, vybrat si vnitřní uspořádání domu s obytnou plochou 121,85 m2 podle vašeho přání. A bonusem, který ocení jistě každý stavebník, je i překvapivá finanční flexibilita. Můžete si vybrat, do jaké fáze rozestavěnosti si chcete nechat dům postavit. Jen hrubou stavbu nebo celý dům na klíč, včetně základové desky?

Tepelné čerpadlo v ceně domu

V základní variantě, tedy od projektu se stavebním povolením až po zastřešení celé stavby do fáze hrubé stavby, je pořizovací cena 1 025 000 Kč s DPH. Pokud si necháte dům zkompletovat, tak dostanete další bonus navíc - tepelné čerpadlo v ceně domu!

Varianty uspořádání

Je libo samostatná kuchyň nebo jídelna? Nebo raději dáváte přednost kuchyňskému koutu a nekonečně velkému obýváku? Chcete mít v domě i pracovnu? S domem č. 122 ALLSTAV se nemusíte dopředu rozhodovat podle katalogového půdorysu. Zvolte si velikost domu a vnitřní dispozice budou jednoduše podle vašich přání.

ALLSTAV dům 122

 

Pojďme se podívat na ukázky dvou možných variant uspořádání interiéru domu č. 122. Vždy se počítá s dvěma sociálními zařízeními a dostatečně velkou příchozí chodbou. V přízemí je možné si zvolit samostatnou kuchyň nebo kout, větší obývací prostor nebo jídelnu. A v patře pokoje, ložnice nebo pracovnu či šatnu. Dům je připraven i na krbová kamna nebo střešní arkýř či balkon.

Půdorys domu č. 122 - varianta 1 Půdorys domu č. 122 - varianta 1 - patro

 

Půdorys domu č. 122 - varianta 2 - přízemíPůdorys domu č. 122 - varianta 2 - patro

Finální dispozice domu totiž se společností ALLSTAV záleží vždy na budoucích majitelích, nikoliv na dodavateli.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Realizované dřevostavby”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop