Tisk
Ocenění pro nadkrokevní izolaci

Ocenění pro nadkrokevní izolaci

Ondřej Zaorálek | Pátek, 29. duben 2011 |

Přidat na Seznam.cz Na brněnském Výstavišti byly v pátek 15. 4. 2011 slavnostně vyhlášeny výsledky soutěže Výrobek roku 2011 , zaměřené na stavební výrobky a technologie. Již 5. ročník uspořádalo Národní stavební centrum (NSC) a časopis Stavebnictví a interiér. Vedle tří hlavních a sedmi speciálních cen byla udělena Cena škol, Cena veřejnosti, Cena NSC a čestná uznání. Studenti a pedagogové ocenili novinku společnosti Bramac - systém nadkrokevní tepelné izolace BramacTherm.

Pro tuto novinku v nabídce společnosti Bramac je to již druhé ocenění. Zvláštní cenu poroty dostala nadkrokevní tepelná izolace již letos v lednu na prestižní výstavě Střechy Praha 2011. Zájem nejen odborné veřejnosti o tento systém je známkou toho, že zařazení produktu do portfolia Bramac byl dobrou volbou.

IMG_2770Hodnocení široké veřejnosti

V porotě letos zasedlo 24 porotců, kteří výrobky hodnotili v pěti kritériích (nápaditost, provedení, význam, přínos pro úspory energie a design) známkami 1 až 5.

Letošní Cenu škol, kterou získala právě nadkrokevní tepelná izolace BramacTherm, udělilo 574 vyučujících a studentů středních a vysokých stavebních škol. Způsob hodnocení byl stejný jako u poroty, hodnocení zde probíhalo prostřednictvím internetu.

Se systémem BramacTherm se již lze setkat i v praxi. Jednou z prvních realizací je rekonstrukce střechy hotelu Apollon ve Valticích, kde je pro zateplení použita nadkrokevní tepelná izolace BramacTherm Kompakt. Jedná se o kompletní rekonstrukci střechy o rozloze 600 m². Po zateplení bude pro pokrytí použita taška Bramac Reviva, úspěšná novinka roku 2010.

(Komerční prezentace)

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Izolace”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop