Tisk
URSA představuje inovovanou minerální izolaci URSA PUREONE

URSA představuje inovovanou minerální izolaci URSA PUREONE

Dagmar Čechová | Úterý, 09. prosinec 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost URSA, přední evropský výrobce stavebních izolačních materiálů, představila inovovanou minerální izolaci URSA PUREONE. Patentovaná technologie vychází z předchozí produktové řady a umožňuje dosáhnout nadstandardních izolačních vlastností při naprosté zdravotní nezávadnosti a nehořlavosti. Výrobek neobsahuje ani povolené zbytkové formaldehydy, běžně se vyskytující ve stavebních produktech.

Profesionálům vychází vstříc snadnou manipulací: materiál je kompaktní, nedráždivý, biologicky neutrální a příjemný na dotek. Společnost URSA nabídne tuto prémiovou minerální izolaci za běžnou cenu, takže novinka bude cenově dostupná pro všechny.

URSA PUREONE postupně zcela nahradí produktovou řadu URSA GLASSWOOL. Jako první bude na trhu dostupná skupina výrobků URSA PUREONE DF 39 a postupně budou uváděny další produktové řady.

„Nová URSA PUREONE je moderní izolace vyrobená ze směsi písku a recyklovaného skla. Disponuje vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi, je lehká, kompaktní, nedráždivá a pachově neutrální. Navíc je vysoce stlačitelná, takže se snadno přepravuje a uskladňuje. Novou izolaci nabídneme za běžné ceny," shrnuje Emil Pavlovič, obchodní ředitel společnosti URSA. Díky výbornému poměru „cena/tepelný odpor" je nový materiál preferován i v případě nejnáročnějších konstrukčních řešení.

Použití URSA PUREONE DF 39

  • Izolace šikmých střech
  • Izolace stropů a podhledů
  • Izolace příček

Technické specifikace URSA PUREONE DF 39

Deklarovaná hodnota součinitele tepelné vodivosti (λD) 0,039 W/m.K
Třída reakce na oheň A1
Třída tolerance tloušťky T2
Rozměrová stabilita DS(70,-)
Propustnost pro vodní páru MU1; μ= 1
Odpor při proudění vzduchu AFr5; ≥5

logo ursa noveURSA šetří životní prostředí již při výrobě

Společnost URSA dosahuje vysokých ekologických a hygienických standardů již při výrobě. Hlavní výrobní surovinou je totiž písek a až 50 procent tvoří recyklované sklo. Samotný produkt může být po dosloužení snadno recyklován.

URSA PUREONE během své životnosti ušetří až 600krát více energie, než kolik je jí potřeba k jeho výrobě. Zároveň formou tepelných úspor sníží emise CO2 více než 250krát (v porovnání s množstvím CO2 vyprodukovaného během výroby a dopravy).
Přečtěte si více informací o produktu URSA PUREONE.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Izolace”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop