Tisk
AVYDON: <small>kompletní materiál pro dřevostavby</small>

AVYDON: kompletní materiál pro dřevostavby

Dagmar Šimonová | Čtvrtek, 13. červen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Specializujete se na stavbu dřevostaveb? Hledáte obchod, kde si snadno, rychle a přehledně vyberete takřka kompletní sortiment dřevěných materiálů, a to za zajímavé ceny? Pak vám představujeme společnost Avydon, která spolehlivě splní všechny výše zmíněné požadavky. V oblasti dřevěných produktů pochopitelně existuje nejrůznější zboží od střešních latí přes spojovací materiál až po palivové dřevo - to vše je firma Avydon schopná zajistit. Pokud se tedy zabýváte stavbou dřevostaveb, neváhejte Avydon navštívit - k odběru je stále skladem přes 1500 m3 dřevěných produktů!

„Dřevo ničím nenahradíš"

Avydon prodejna Ondrejov (1)Domy ze dřeva jsou i na počátku třetího tisíciletí vyhledávaným řešením bydlení, jenž má navíc pro mnoho lidí punc tradice. Společnost Avydon také vyznává motto „dřevo ničím nenahradíš", neboť se již od nepaměti jedná o špičkový přírodní materiál pro nejrůznější stavby. V katalogu naleznete vysoce kvalitní střešní latě, terasová prkna, podlahové a obkladové palubky, KVH a BSH hranoly pro využití v moderních dřevostavbách, OSB desky, stavební řezivo, ale také nepostradatelný spojovací materiál nebo univerzální zemní a RAPI-TEC vruty.

Avydon prodejna Ondrejov (4)Novou dřevostavbu je pochopitelně nutné i natřít, proto firma Avydon prodává pestré nátěrové hmoty. V zimních měsících je pak důležité rovněž palivové a štípané dřevo, brikety a pelety pro zahřátí a v neposlední řadě se budou jistě hodit i prvotřídní výrobky na terasu a na zahradu. Veškerý sortiment pro dřevostavby navíc nabízí v různé tloušťce, délce a šířce.

Vše pro firmy i fyzické osoby na Avydon.cz

Avydon prodejna Ondrejov (3)Pokud se tedy zabýváte stavbou dřevěných domů, navštivte stránku Avydon.cz nebo přímo prodejnu v Ondřejově. Vyberete si ovšem i jako fyzická osoba, takže „dveře" Avydonu jsou otevřeny pro všechny. Avydon přitom Garantuje nízké ceny a plně profesionální přístup ke každému zákazníkovi. Disponuje také truhlářskou dílnou, v níž vám vybrané zboží mohou ohoblovat a zkrátit dle vašich požadavků. Pro zcela komplexní služby vám navíc nabízí možnost dopravy zakoupených výrobků. Lze si přát více?

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Konstrukce dřevostaveb”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop