Tisk
Dřevěná okna, kterým kroupy nevadí

Dřevěná okna, kterým kroupy nevadí

Redakce | Pondělí, 06. červen 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Poslední dny si s námi počasí zahrává a na mnoha místech padaly ledové kroupy jako vlašské ořechy. Taková „nadílka“ ničí všechno, co jí přijde do cesty. Skleníky, truhlíky, ale často i okna. Se skleníky sice nepomůžeme, ale dřevěná okna, která bez újmy přečkají nepřízeň počasí, tak taková okna nabídnout můžeme.

 

prg insp1

 

Na skrytý rám kroupy nemohou

Díky skrytým rámům oken PROGRESSION, nedojde k jejich poškození. Současně poskytují minimalistický vzhled, který ladí s moderními budovami. Přitom takové okno vyniká výbornými tepelně izolačními vlastnostmi. Optimálně se spojují vlastnosti, které od moderních oken očekáváme.

Díky výhodnému poměru rámu okna a skla toto okno poskytuje i dostatek světla a solárních zisků.

okno PROGRESSION_sloupek_otevr

 

Modifikované dřevo je odolné

Další variantou dřevěného okna, které vydrží i nápor krup, je okno INSPIRO s venkovním rámem z modifikovaného dřeva. Chemicky nebo tepelně upravené dřevo totiž nepotřebuje povrchovou úpravu, kterou by kroupy mohly poškodit. Úplně stačí olejový film, ale ani ten není nutný. Okno INSPIRO může mít venkovní odolný rám z Thermowoodu, tepelně upravené borovice nebo jasanu, nebo chemicky upraveného dřeva Accoya. Toto provedení okna je vhodné zejména tam, kde chceme vidět dřevo v přírodním povrchu, což může být stará venkovská chalupa, roubenka nebo přírodní stavba, stejně jako moderní budova.

kovani okna_inspiro

 

Obě tato odolná dřevěná okna mají nízké rámy a vynikající vlastnosti. Dokonalý vzhled umocňují skryté závěsy. Vyšší bezpečnost poskytuje bezpečnostní kování oken. Okna PROGRESSION jsou již v nabídce i v provedení RC 2 a RC 2N s bezpečnostním certifikátem.

Nebraňte své fantazii a pořiďte si okno, které bude vašemu domu slušet, navíc bude úsporné a odolné proti povětrnostním vlivům.

Více informací na www.slavona.cz.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop