Tisk
LINDAB: <small>To důležité je na povrchu</small>

LINDAB: To důležité je na povrchu

Dagmar Šimonová | Pondělí, 03. září 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Kolik let chcete aby vydržela vaše nová střecha ?15 nebo 50? Správnou volbou materiálu můžete významně ovlivnit dobu, po kterou bude vaše střecha nejen skvěle vypadat ale také bezvadně fungovat. Společnost Lindab přichází s novým konceptem rozlišení střešních krytin podle potřeb konkrétních zákazníků. Nabízí 3 typy systémů bezúdržbových povrchových úprav, Classic, Premium a Lindab Elite. Systémy se liší délkou záruční lhůty, cenou, ale zejména schopností čelit vnějším vlivům jako jsou UV záření, znečištěné ovzduší, vysoké a nízké teploty a v neposlední řadě také mechanickému poškození. Všechny krytiny Lindab jsou bezúdržbové a nevyžadují žádné natírání ani jinou speciální péči.

Vyberte si ze tří systémů

Základní systém povrchové úpravy Lindab Classic je dostupný v nejširší škále barev a dvou strukturách povrchu: matné a lesklé. Jde o nejčastěji využívanou povrchovou úpravu s vynikajícím poměrem ceny a užitné hodnoty. Záruka na krytinu je 15 let.

Systém povrchové úpravy Lindab Premium poskytuje zvýšenou odolnost proti UV záření a ochranu proti korozi i mechanickému poškození, což se projevuje delší životností produktů. Vysoká barevná stabilita povrchu Premium zajistí dokonalý vzhled krytiny po desetiletí a to i v oblastech s nadprůměrně znečištěným ovzduším. Garance na produkty 20 let.

Pokud hledáte materiál s nekompromisními vlastnostmi a životností, do extrémních horských podmínek je systém povrchové úpravy Lindab Elite ta nejlepší volba! Výrobce poskytuje záruku 30 let na veškeré prvky přičemž její životnost je nejméně 50 let.

Vysoká odolnost a šetrnost k životnímu prostředí

Povrchové úpravy materiálu střešního pláště - složení, LindabVýrobky Lindab jsou výsledkem mnoha let vývoje a zkušeností. Základem materiálu Lindab je 0,6 mm silný kvalitní švédský ocelový plech, jehož povrch je opatřen několika vysoce účinnými ochrannými vrstvami. Ty tvoří tzv. systém povrchových úprav, jehož úkolem je vedle zajištění perfektního vzhledu také ochrana ocelového jádra před účinky vnějšího prostředí. Produkty z oceli jsou odolné, trvanlivé, vyžadují minimální údržbu a navíc jsou plně recyklovatelné! Jejich používání je snadné a díky použitému materiálu budou krásné a funkční po desítky let.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop