Tisk
Střecha, která bude mít i po letech glanc

Střecha, která bude mít i po letech glanc

Komerční sdělení | Středa, 21. září 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Pokud plánujete výměnu nebo pokládku střešní krytiny, je vhodné práce stihnout ještě před zimou. Vaše nemovitost bude lépe chráněna před extrémními výkyvy počasí. Jaký vybrat pro novou střechu materiál? V podzimní nabídce výrobců září betonová taška Classic Protector PLUS. Poskytuje zvýšenou ochranu vůči povětrnostním vlivům, ale i vůči usazování mechů a řas. Vaše nová střecha zůstane krásná a jako nová po řadu let.

 

Vsaďte na kvalitní značku

Betonová taška Classic Protector PLUS pochází z portfolia společnosti Bramac. Značka Bramac má u profesionálů i u laické veřejnosti skvělé renomé díky prvotřídní kvalitě výrobků, technologickým inovacím a spolehlivému zákaznickému servisu. Ke každému modelu střešních tašek nabízí Bramac i kompletní program originálních střešních doplňků pro vyřešení každého detailu střechy. Ucelenou nabídku doplňují okapové systémy a solární kolektory. Firma Bramac tak jako jedna z mála na trhu nabízí kompletní střechu z jedné ruky.

2 rez taškouTašky se špičkovou povrchovou technologií

Bramac každoročně inovuje a rozšiřuje svůj sortiment. Příslušnost ke světovému koncernu a využívání nejmodernějších technologií umožňuje přinášet zákazníkům výrobky odpovídající aktuálním trendům. K nové generaci výrobků patří i taška Classic Protector PLUS.

Pod názvem Classic je zákazníkům již řadu let důvěrně známá betonová taška s klasickým profilem. Nově je ale tento výrobek k dostání se špičkovou povrchovou úpravou Protector PLUS. Jaký je ve zkratce princip nové technologie? Na materiálu, který tvoří tělo tašky, lze při mikroskopickém zvětšení pozorovat nerovnosti. Z tohoto důvodu se na něj aplikuje vrstva vysoce probarveného, jemnozrnného betonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký povrch tašky. Nová povrchová úprava zvyšuje odolnost krytiny a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.

5. profil ClassicDlouhá životnost a barevná stálost

Působením slunečního záření, extrémních povětrnostních vlivů i vlivem znečištěného ovzduší dochází běžně u střešních krytin ke ztrátám původní barevnosti a sytosti odstínů. Povrchová úprava Protector PLUS však posouvá barevnou stálost betonové střešní krytiny o něco dál. Dokonale hladký a na pohled atraktivní povrch tašky zvyšuje odolnost střechy vůči usazování nečistot, mechů a řas. Krytina nemá tendenci blednout a dlouhodobě si uchovává svou původní barevnost.

Střešní taška klasických tvarů

Betonová taška Classic má klasický tvar, který koresponduje s architektonickou tradicí středoevropského regionu. Elegantní a symetrický profil tašky sluší tradičně vyhlížejícím domům i moderním novostavbám s jednoduchými tvary a velkorysým prosklením. Uplatnění tašky Classic Protector PLUS nebrání ani extrémní klimatické podmínky a mohou se používat i v horských oblastech. A na závěr jmenujme ještě jedno velké plus tašky Classic Protector PLUS, a to skvělý poměr cena/výkon. Za příznivou cenu získají zákazníci výrobek prvotřídní kvality a s přidanou hodnotou v podobě vynikajících vlastností, které výrazně zvyšují odolnost krytiny vůči povětrnostním vlivům.

6.barevnost

Vaše komentáře (1)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop