Tisk
Rigips zve na konferenci Dřevostavby v praxi 5

Rigips zve na konferenci Dřevostavby v praxi 5

Dagmar Šimonová | Středa, 19. říjen 2011 |

Přidat na Seznam.cz

Ve dnech 3.–4. listopadu 2011 se bude v hotelu Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem konat již výroční pátý ročník konference Dřevostavby v praxi. Akce je určena pro odborníky z projekčních a realizačních firem, které se specializují na výstavbu dřevostaveb.

Nosným tématem bude požární problematika. Mluvčí budou z odboru prevence Generálního ředitelství HZS ČR, Profesní komory požární ochrany, Vysoké školy báňské Technické univerzity, Ostrava, Fakulty stavební a bezpečnostního inženýrství a z mnoha dalších institucí a společností.

Hlavní téma bude požární problematika

Problematika požární bezpečnosti staveb bude probrána z pohledu právních předpisů, norem, chyb v požárně bezpečnostních řešení projektů, kritérií pro začlenění druhu konstrukční části stavby, prokázání požárně bezpečnostních vlastností stavby při kolaudaci a při předávání do užívání. Legislativně z pohledu připravovaných změn v právní úpravě požární ochrany, systému jednotných dokladů ke kolaudaci stavby a prokázání požární odolnosti konstrukcí podle Eurokódu.Další technická témata z oblasti nových stavebních konstrukcí, zateplování, řešení komplikovaných detailů vzduchotěsných vrstev, lepení, spojování, výsledků výzkumu sledování vlhkosti dřeva zabudovaného v konstrukcích dřevostaveb budou diskutována vždy se zaměřením na praxi, zkušenosti, správné a chybné postupy, návody na řešení při výstavbě dřevostaveb.

Konference Dřevostavby v praxi již po páté 

Na pátém ročníku konference bude prezentováno 27 odborných přednášek. Z 26 partnerských společností budou po celou dobu konference k dispozici technici, kteří představí správná technologická řešení, ukážou možnosti materiálů, produktů a nástrojů a také správných pracovních postupů. Konference je zařazena do projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT (2 kreditní body). Pozvánku si můžete prohlédnout ZDE .

Kontakt: Radek Pavlík, tel. 724 600 806, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s.,divize Rigips, Počernická 272/96, Praha 10, www.rigips.cz

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop